2821
2789
عنوان

خانما لطفا کمک کنید

152 بازدید | 14 پست

سلام من یه سه هفته ای هس که با یه پسر به واسطه ی یکی از دوستانم آشنا شدم که میگف قصدش جدیه واسه ازدواج الان بعد از سه هفته حرف زدن و یه بار بیرون رفتن پریشب حرفایی زد که تو سرم شاخ دراومد میگفت من فیلم زیاد دیدم دوس دارم هر روز رابطه ی جنسی داشته باشیم و اورال هم بیشتر دوس دارم و اینکه در روز شاید بشه دوبار و منم واقعا تعجب کردم گفتم نمیشه که اینجوری گفت برو سرچ کن رفتن تحقیق کردم گفتم باشه من فداکاری میکنم اما نه هر روز گفت آره شاید بعضی روزا نشه هر روز بخاطر کار میگم اینهمه قبل از ازدواج بحثشو نکنیم میگه لازمه بدونم توام اینجوری یا نه دیشب تا حالا هم که قبول کردم دیگه نه پیامی نه زنگی هیچی و اینکه اصن به چیزای دیگه توجهی نداره قبل از بیرون رفتنمون موجه حرف می‌زد و رفتار مبکرد الان نه من بابام مذهبیه و خودشم میگه من کینه ایم ازش متوجه شدم که یه آشنایی داشته از قبل با بابام میگم نکنه بخواد تلافی یچیزی رو سر بابام دربیاره که ایجوری تو پیام بهم اینا رو میگه بعدم میگم که نه آشنایی ما که از طرف دوستم بود نمیدونم چیکار کنم بنظرتون قصدش جدیه واسه ازدواج؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مشاوره برو

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اشنایی چی داشته با بابات؟ چرا کینه داره؟ بعید نیست دنبال انتقام باشه

قبلا مذهبی بوده تو مسجد بابامو میشناخته الان کلا اعتقاداتش فرق کرده خودمم میگم کینه ی یچیزی رو داره ولی خوب از طرف بابام باهام آشنا نشده از طرف دوستم بوده واینکه بابامو نمیشناخت همینکه شناخت شروع کرد به اینجور حرفا تو پیامک نمیدونم چیکار کنم

دیروز خواستم مشاوره بگیرم با اسنپ پولشم دادم پولمم برداشت و قطع کرد کلا کسی که شانس نداره همینه خواه ...

مشاوره حضوری برید، اسنپ چیه

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

میگه مشاوره نمیام پام تو گچه

حس خوبی ازاین آقا نگرفتم

چندساله ات

عزیزم این همه آدم داریم بهت میگیم و مشاوره میدیم، پسری که به این سرعت تا اینجا پیش رفته رو هیچ حسابی روش باز نکن! اصلا خودت تا الان هیچ رابطه ای نداشتی چرا باید بیای یهو با یه کسی که قصد و هدفش معلوم نیست، که اگرم ازدواج بود بازم توجیه نداشت، بیای یهو وارد رابطه جنسی بشی؟!  بگو هیچ رابطه ای باهات نخواهم داشت حتی بوس و بغل، تازه اونجا میفهمی این چکاره بوده وقتی عکس العملش ببینی .