2777
2789

خیلی بده؟خوب دختر و پسرمم ک میزارم مهد تو این اوضاع بیکاری بده آدم ی درآمد ثابت دیگه هم داشته باشه!؟خانواده ما خانومی نیست ک بره سرکار خیلی مامانم اینا ک شنیده بد برخورد میکنن ولی بنظر من تو این اوضاع ی دست صدا ندارد 

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

منظورت اینِ که بری کارگری ؟ 

حقوقش چقدره ؟

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی سخته کار تو کارخونه همه و دختر عمه ام تو کارخونه ی شکلات سازی حاشیه ی شهر هستن

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

خیاطی کن همین که خانوادتو ساپورت کنی خودش کسب در امده.شغل من😁

بلد نیستم مامانم خیاطه ولی من حالم از خیاطی بهم میخوره

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
خستگی میاره. من مجردم کار کردم. میتونی یه ماه بری ببینی چطوریه

خیلی خسته میشی!؟

سخته اگر میتونی تحمل کنی نه اصلا زشت نیست

شما رفتین؟کارخونه مگه چیش سخته

کار تو کارخونه دوست ندارم ولی به نظرم هیچ موردی نداره ی خانوم کار کنه

دیگه منم از علاقه نمی‌رم آخه زود ازدواج کردم مدرک تحصیلیم خیلی بالا نیست ک باهاش برم ی کار باکلاس ولی خوب فعلا تو این اوضاع غنیمته

من کارخونه بودم بخش تولیدیش خیلی کارش سنگینه بیای خونه دیگه جون نداری بچه هات رو نگه داری. فقط اداری ...

چجوری سنگینه میشه یکم توضیح بدین؟

دیگه منم از علاقه نمی‌رم آخه زود ازدواج کردم مدرک تحصیلیم خیلی بالا نیست ک باهاش برم ی کار باکلاس ول ...

هیج عیبی نداره ،آره الان درآمد آقایون اکثرا جوابگو نیست 

ولی کاری که علاقه نداری سخت میگذره بهت امیدوارم سخت نباش