2777
2789

از صفر تا ۱۰۰ درصد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سالی هست با پسری هستم از لحاظ تحصیلی خیلی پایین تر از منه/شغلی و مالی هم حالا حالاها جا داره ولی تلاش میکنه/ظاهری خوبه/تو این مدت اخلاق بد زیاد داشت مخصوصا تو عصبانیت (کتک زدن) ولی من امید داشتم بتونم تغییر بدمش و دوستش داشتم نمیتونستم ول کنم و موضوعی ک هست ر*طه داشتیم بعدها فهمیدم قصدش این بود که باعث شه نرم 😀 خودم خیلی احساسی برخورد کردم حالا اصرار داره ازدواج کنیم من اخلاقم و اینا درست میشه یا تموم کنیم یا همین الان ازدواج /نمیدونم چیکار کنم از طرفی بقیه میگن بعدا موقعیت های خیلی بهتری برات پیش میاد با توجه به شرایطتت ولی من بابت اون موضوع نمی‌دونم چکار‌کنم… 

یک سالی هست با پسری هستم از لحاظ تحصیلی خیلی پایین تر از منه/شغلی و مالی هم حالا حالاها جا داره ولی ...

کتکتم زده تاحالا؟چراباید باادمی که میدونی دست بزن داره و عصبی هست ازدواج کنی حالا که یعنی دوست دختر پسربودید و باید بهترین ورژن خودشو نشون میداده اینطوری بوده دیگه فکر کن ازدواج کنید دستت به جایی بندنیست هرکاری دلش بخواد میکنه چندسوابعدش بچه دارم بشید روح و روان بچه نابود میشه هیجانی تصمیم نگیر

دودوتا چهارتا کن خودت دیگه ببین اخلاقای بدش کنار اخلاقای خوبش بیشتره یانه قیافه خوب که اینده و زندگی تورو تامین نمیکنه خیلی اشتباه کردی رابطه داشتی ولی دیگه اصلا زیربارش نرو بعدم یه مدت که رابطه نداشته باشی ممکنه به حالت اولیش برگرده تاتوبیای بااین کات کنی با تفر بعدی اشنا بشی و....کلی طول کشیده تهشم به همسر ایندت میگی نمیدونم شاید کلا پرده نداشتم زیربارش نمیری یا اصلا اگه جنبه شنیدن حقیقت رو داشت راستش رو بهش میگی شاید قبول ورد اصلا درکل بخاطر اینکه رابطه داشتی باهاش نمون چون اونم دقیقا همینو میدونه و ازت سواستفاده میکنه

اره طوری که الان سردرد های وحشتناک بخاطره اون کتکا دارم چند ماهه😃

متاسفم ای کاش دکتر میرفتی🥲

خب عذر میخوام پس حماقت محض که باهاش ازدواج کنی چون از همه لحاظ ازش سرتری و حتما کیس های بهتر واست پیدامیشه