2777
2789
عنوان

بعد یک سال یکیو دیدم 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 39 پست
اصن این اقتضای سنشه عشق نیس😂 بچن بابا

من دهمم😂🤦🏻‍♀️به فااااخ رفتم. خدایی برا من اقتضای سنم نبود چون عمیق و طولانی بود علاقم  ولی خبببب😂🤦🏻‍♀️تعریف کنم برگات میریزههه

ولی نذاشتم بیشتر از دوهفته بشه🌝اونم تازه رل نبودا🤌🏻

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت گفتی داداش😂 من میشناسمت

داداش جون اکم دست دو نفره

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

خودت گفتیی

کی؟

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

عاشقش نیستم ...شاید قبلاً بودم الان نه...بعد کلاس نهمی هم نیستم...

اگه ۵۵ساله هم شدی فقط به مردی که اومدجلووخواستگاری کردازت احترام بذاروروش فکرکن باقی روبندازدور

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اگه ۵۵ساله هم شدی فقط به مردی که اومدجلووخواستگاری کردازت احترام بذاروروش فکرکن باقی روبندازدور

می‌دونم خودم فقط حالم بهم میخورد هی زل میزد بهم به رفیقم گفتم حالم داره بد میشه بریم داخل

تو تاپیکم🌝

اکانتم دست به نفر دیگه هم هست دوست عزیز...من۱۶سالمه دارم میرم ۱۷ یه دوهفته دیگه ۱۷سالم تکمیل میشه