2777
2789
عنوان

بعد یک سال یکیو دیدم 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقششهظاهرهپس دوبرابر لاشیهگوش کن ب حرفم وگرنه به فاک میری واقعااا🫱🏽‍🫲🏻

نمیخوامش ازش خوشم نمیاد((؛

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

می ترسم پست بذاریم بزنیمون 🤣

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

دیر شده خواهر شاید دیگه بهش هیچ حسی نداشته باشم اما وابسته شدم از دور بهش خدا بهم رحم کنه 😭💔

سعی کن کنترلش کنی طرفت جنتلمن نیست فقط یه شکارچی صبوره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

نمیخوامش ازش خوشم نمیاد((؛

دخترا ببینن بکی دوسشون داره علاقه مند میشن کم کم

حواست باشه

دوست داشتن به تنهاییم کافی نیست اینم هیچوقت یادت نره! 

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

چیزی بهت نگفت حرفی چیزی

نه...

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

یک عدد کلاس نهمیه😔😂😂

عشق تواین سن آینده آدمونابودمیکنه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

می ترسم پست بذاریم بزنیمون 🤣

والا یه پست گذاشتم من بخونی میفهمی چقده...😂😂

عشق تواین سن آینده آدمونابودمیکنه

عاشقش نیستم ...شاید قبلاً بودم الان نه...

بعد کلاس نهمی هم نیستم...

اصن این اقتضای سنشه عشق نیس😂 بچن بابا

کلاس نهمی نیستم داداش