2777
2789
هرکی اومد گفت نه من از اوناش نیستم و حرفای قشنگ روانشناسی زد درجا بلاک.

یه پسری بهم گفته بود خاک پای شما رو با افتخار سرمه چشمام میکنم 😂😂🤣🤣 من شما را میپرستم ولی ببین آدم لاشی ....😑😂😂😂😂

برای خودم نه ولی برای یکی که میشناختم. پسره به دختره قول ازدواج داده بود تا باهاش باشه و دخترم باور کرده بود ولی همزمان در حال دخترای جدید بود. دختره هم میدونست اما نمیخواست جدا شه و میگفت در نهایت همه رو ول میکنه و قراره با من باشه.پسره هم بعد کات کلا زد زیر همه چی و میگفت کی من قول ازدواج دادم ://

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه دوست پسری داشتم زمان تینیجری خودم البته میدونستم لاشیه منم جبران کاراش رو میکردم کلا رابطه داغونی ...

وای تعریف کن🥲به دردم میخوره

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

یه پسری بهم گفته بود خاک پای شما رو با افتخار سرمه چشمام میکنم 😂😂🤣🤣 من شما را میپرستم ولی ببین آ ...

نه اینجوری

مثلا میگن احترام حرف اولو میزنه و حرفایی که فقط از هوش مصنوعی میشنوی😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

دوس پسر دختر خالم ک با کلی زبون بازی و نقش بازی کردن دختر خالمو برداشت و فرار کرد و یه شش ماهی گمو گور شده بودن بعدش دختر خالم حامله شده بود برش گردوند و بهش خیانت کرد ولش کرد

مامانی عاشقته پسرم(:♥️ ‌‌

یه پسری بهم گفته بود خاک پای شما رو با افتخار سرمه چشمام میکنم 😂😂🤣🤣 من شما را میپرستم ولی ببین آ ...

هرکی خودشو تو هفته اول خاک پات کرد بدون هوله

دوست پسر دوستم خیلی باهم اوکی بودن و همو دوست داشتن البته دوستم دوستش داشت و بهش ن.و.د میداد خیلییی بهش میگفتم نکن این کارو چجوری اعتماد می‌کنی و فلان و این حرفا می‌گفت نه دوسم داره حتی یه ریز باهم رابط.ه داشتن آخرشم متوجه شدیم پسره هربار که دوستم ن.و.د می‌داده می‌فرستاد برا دوستاش دور هم میخندیدن💔

اقا از من به شما نصحیت

هر پسرییی(توی دخترا هم هست ولی کمتر) برگشت گفت همه با من‌دشمنن یا ولم کردن و...

بدونین ۱۰۰ درصد مشکل از خودشه

پسری که راجع به دخترا و زنای دیگه بد حرف میزنه یا استوری تیکه دار به دخترا میذاره، با شماهم همون رفتارو قراره داشته باشه فقط اولشه که خودشو خوب نشون میده

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
دوس پسر دختر خالم ک با کلی زبون بازی و نقش بازی کردن دختر خالمو برداشت و فرار کرد و یه شش ماهی گمو گ ...

وایبیییییی بعد چی شد دختر خاله ات و بچه اش؟؟؟ پسره چی شد کامل بگووو اوووو

وای تعریف کن🥲به دردم میخوره

چیز آموزنده ای نیست عزیزم کلا رابطه سمی تینیجری بود جفتمون فکر میکردیم مثلا من خیلی باحالم‌ خیلی طرفدار دار کشته مرده دارم دیگه از این مسخره بازیا بزرگ‌تر شدیم جفتمون عاقل شدیم ولی دیگه کات کرده بودیم 

اکسم مشخص بود لاشیه ولی کنارش خیلی خوب هم بود مثلا غذا درست میکرد همیشه واسم میاورد و بد دهن نبود همیشه هم بیرون بودیم وسیله میخرید دنگ کافه رو حساب میکرد شیک پوش بود خوشگل بود خانواده پولداری هم بودن مواظبمم بود مسئولیت پذیر هم بود واقعا میگفت تو با منی برای من امدی و باید مراقبت باشم مثلا ماشین نزنه بهم و اینا ولی ولی ولی با اکسش و کلی دختر دیگه هم بود اصلا نمیدونم چرا با اینکه لاشی بود اینکاراش هم میکرد حتی وقتی عصبی میشدم من داد میزدم سرش دعوا میگرفتم اون اصلا سرم داد نمیزد نمیدونم چه مرگش بود 

چیز آموزنده ای نیست عزیزم کلا رابطه سمی تینیجری بود جفتمون فکر میکردیم مثلا من خیلی باحالم‌ خیلی طرف ...

من مطمئن نیستم از رفتاراش گیجم کرده🤦🏻‍♀️

یه ساله تو ذهنمه قصدش چی بود

دوستم بود نه رل

دوست پسر دوستم خیلی باهم اوکی بودن و همو دوست داشتن البته دوستم دوستش داشت و بهش ن.و.د میداد خیلییی ...

یا خدااااا 🥲🥲🥲💔💔💔💔💔 بنظر من این هزار برابر بدتر از خیانت و این چیزا هست ، طرف خیانت می‌کنه ولی حداقل پیش دوستانش و دیگران و حالا هرکس هیچی نگفته و به دختره نخندیده 

شما چطور فهمیدید ؟ 

بعد دوستت و اون پسره چیکار کردن چیشد