2777
2789

من یه هفته س دارم پانژل میزنم واقعا عالی جواب داده جوشهای زیرپوستیمو که کلافه بودم از دستشون رو از بین برد تازه یه هفته س دارم استفاده میکنم جای جوشای قبلیمم کمرنگ شده خیلی راضی بودم منم بچه های اینجا بهم معرفیش کردن ممنون واقعا 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون که معرفیش کردی.من که وقت گرفتم پیش یه پزشک .من اصلا جوش نمیزدما یهو توی این یک ماه جوشای زیر پوستی روی پیشونیم زدم😑

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

وای من دیگه روانی شدم سه هفته پیش رفتم پیش متخصص هم پماد ازلادرم داد هم یه ژل HTM

ولی هیچچچ تاثیری نداشته بدترم شده صورتم 

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
نه پماده 

عزیزم من دخترخالم پانژل زد بنده خدا پوستش خشک بود فقط واسه یکم جوش. الان صورتش شده پر تز دونه های ریز کارش شده گریه و دکتر

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

اول باید پنج درصدشو بزنی صورت که عادت کرد بعدش ۱۰ درصد بزنی قیمتش ۱۵ تومنه.من کل صورتمو زدم اخه جوشخای زیر پوستیم زیاد بود و تو کل صورتم پخش شده بود 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
عزیزم من دخترخالم پانژل زد بنده خدا پوستش خشک بود فقط واسه یکم جوش. الان صورتش شده پر تز دونه های ری ...

واسه پوست چرب بد نيست؟؟

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

فقط پوستو خیلی خشک میکنه باید بعد از استفاده مرطوب کننده فاقد چربی بزنید