2777
2789
عنوان

دلم خنکه که بهش محل نمی دم 😏😏

164 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خوبین 

من ۲۴ سالم هست ، دانشجوی سال پایانی دانشگاه فرهنگیان هستم و از مهرماه ایشالا معلم می شم . این که خالم اصلا وقتی که من صحبت می کردم باهاش به من کلن توجه نمی کرد ، حتی به چشمامم نگاه نمی کرد ، منم امروز وقتی اومد خونمون اصلا محلش ندادم و باهاش صحبت نکردم من دختر خوبی هستم و اصلا تا به حال نه خالم و نه کس دیگه ای رو ناراحت نکردم ولی نمی دونم چرا خالم اینطوری می کنه ، بر عکس با خواهرم که ۲۷ سالشه خیلی خوش اخلاقه ، خیلی باهاش گرم می گیره ، من نمی دونم دارم کار درستی می کنم یل نه فقط اینو می دونم که با هر کس باید مثل خودش رفتار کرد 

نظرتون چیه ؟ خالم ۴۰ سالشه 

کارم نادرسته ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

ببخشید اینجا می پرسم اگه به یه نفر پیام احوالپرسی دادیم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 🥲 🥲