2777
2789
روز قبل تخمک گذاری خیلی درصد بارداری بالاتره تا روز خود تخمک‌گذاری دکترم اینجوری بهم گفته بود انجامم ...

عزیزززززم.بسلامتی من همیشه دوس داشتم بچه اولم دختر باشه ک خدابهم داد.اونم شب عروسی با ی بار اقدام حامله شدم😁.اگ این ماه هم نتیجه نده میخام برم ازمایش هورمونی بدم

عزیزززززم.بسلامتی من همیشه دوس داشتم بچه اولم دختر باشه ک خدابهم داد.اونم شب عروسی با ی بار اقدام حا ...

وای چه خوشگل منم همینطور دوسداشتم اولیش دختر باشه🥳😍

ایشالا زنده باشه و ایشالا این ماه تیکت بارداریتو ببینم قشنگم

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن برام😭♥️

حتما قشنگم🥺😍♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(دورِ فلکی یکسَره بر مِنْهَجِ عدل است خوش باش که ظالم نَبَرد راه به منزل )  (حافظ)                                                               هروقت یاد گرفتین که آدما مثل هم نیست و طرز تفکرات ،عقاید،طرز گفتار ها،سلایق،طریقه زندگی کردن ها ، ساعت خوابها،خانواده ها و فرهنگها باهم تفاوت دارن ، اونوقت به خودتون اجازه بدین توی جاهای عمومی شرکت و اظهار نظر کنین👌با تشکر فراوان 🌹🌈

گروه باردارا هم اگه دارین بمن بدین ممنون از اول حاملگیم دنبال گروه حامله ها هستم🤣🤣

سلام خوبید

عزیزم شما گروه باردارا پیداکردید به منم لینک بدید لطفا

منم باردارم

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدفمه🌱 یا ابوالفضل العباس ادرکنی 🙏

سلام خوبیدعزیزم شما گروه باردارا پیداکردید به منم لینک بدید لطفامنم باردارم

نه والا

بارداریمم تموم شد دیگه چند روز دیگه میزام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه والابارداریمم تموم شد دیگه چند روز دیگه میزام

بسلامتی بغل بگیریش خواهش میکنم الان و حین زایمان برای منم دعا کن بچم سالم باشه لکه بینی دارم 

مامان رها هستم

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدفمه🌱 یا ابوالفضل العباس ادرکنی 🙏

بسلامتی بغل بگیریش خواهش میکنم الان و حین زایمان برای منم دعا کن بچم سالم باشه لکه بینی دارم مامان ر ...

سالمه انشالله بد به دلت راه نده

1
5
10
15
20
25
30
35
40