2777
2789
عنوان

جواب پزشک قانونی

198 بازدید | 21 پست

چقدر به دکتر از رفتارا و علائم شوهرم گفتم که شکاکه 

ولی طبق اون تست لعنتی جواب دادن که اختلال نداره 

جمعه ها بچه هامومیبینم به پسرم گفته اینبار رفتی حتما گوشی مامانت رو چک کن ببین با کیا چت می کنه پسرم قبول نمی کرده گفته اگه انجام ندی دوست ندارم من که با کسی تو رابطه نیستم اون طفلی هم چهارتا شماره سر همی دادش

اینا طبیعیه؟؟؟مگه شکاک ها شاخ و دم دارن چقدر قانون برای اثبات هر چیزی برا زن ها سخت میگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب واسه هموناست بيشتر از گاهي ميخوره

علت جداییم خیانتش بود 

اصلا نپذیرفته همه جا جار زده من خراب بودم که ولم کرده 

خیلی غیرتی شده رو اون زنه که چرا آبروشو بردم همون زنه داره پخش می کنه زنش خراب بوده من زندگی خراب نکردم 

از قبل شکاک بوده یا اخیرا شکاک شده؟با هم زندگی نمیکنید؟؟

شکاک بود ولی می گفتم وسواسی هست دیگه نمیدونستم خودش اینکاره هست باهاش راه میومدم که براش چیزی سوال نشه وقتی فهمیدم خیانت می کنه دیگه نتونستم کنار بیام و زورم میومد جواب سین جیماشو بدم مدام بحث داشتیم 

نه زندگی نمی کنیم خونه پدرمم اون همچنان سر گرم همون زنه هست و به منم پیغام میده کاری به زندگی من نداشته باش بابتی که آبرو زنه رو بردم تهدید می کنه در حالی که خودشون لو رفتن اقوام زنه اومدن از من پرسیدن ببینن حقیقت داره منم گفتم آره

شکاک بود ولی می گفتم وسواسی هست دیگه نمیدونستم خودش اینکاره هست باهاش راه میومدم که براش چیزی سوال ن ...

دیگه وقتی قراره جدا بشید و اونم سرش با اون زنیکه گرمه، چیکار داره که شما چیکار انجام میدید و با کی چت میکنید؟

چقدر پر رو و طلبکاره..