2777
2789

شوهرم به مادرم فحاشی میکنه حرفای رکیک میزنه

منو سر این که بچهای خواهرمو آوردم خونم کلی کتکم زده مشت توی شکم پهلو زده

دوهفتس انگار نه انگار زنش قهره

بعد امروز حرف جدایی زدم

دوباره پشیمون شدن باز میخام برگردم

چمه؟؟؟!!!🤦🏻‍♀️😭🤐🥺😔😮‍💨

اصلا سرم تیرمیکشخپه حالت مرگ و استرس شدید پیدامیکنم

زندگی فوق العاده سمی دارم

از اعتیادش بگیر تا مادری بودن و خیانت و کتک کاریش

ولی دل ندارم جدا بشم

راه حلی هست؟

چیکار کنم مصمم بمونم

دوسش داری؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم مهریه۱۴شاخه گل کردمو نه هنری دارم نه استقلال مالی وپشتوانه

چند سال پیش یه کاربر بود شرایطش عین تو بود، قبل این یه کاربری دیگه داشتی؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

به ده سال دیگه فکر کن که این آدم چیزی از سلامت جسم و روح تو باقی نذاشته. دختر دخترخاله مامانم وقتی فقط ۲۳ ساله‌ش بود به خاطر دعواهای زیاد با شوهرش یه بار وسط دعوا شوهرش به مادر و خواهراش فحش داد اون هم خودش رو آتیش زد و بچه‌ش بی‌مادر شد برو طلاق بگیر با این آدم به جایی نمی‌رسی

اره باید برمچون واقعا۵سال بدون ارتباط جن*سی دارم زندگی میکنم

مردی که معتاد باشه یا میلش کمه یا ناتوانه