2777
2789
عنوان

با نامزدم داشتیم حرف میزدیم😢

1056 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها داشتم با نامزدم حرف میزدم همیشه قبل و بعد رفتن به سر کار حتما بهم زنگ میزنه به جز مواقعی که خونس یا وقتش آزاده

بعد داشتیم حرف میزدیم بعد گفت خب کار نداری من رسیدم شرکت بعد گفتم من یه عالمه حرفام مونده

بعد گفت خب اصلیا رو بگو همش داریم چرت و پرت میگیم گفتم حرفام چرت و پرته بعد خندید گفت قبول کن که بیشتر حرفامون چرت و پرته

بعد من گفتم باش خدافظ اون داشت میگفت قهر نکن دیگ و... که من قطع کردم

به نظرتون حق دارم ناراحت بشم البته حرفش درسته ولی خب من حرفای جدیم هم چرت و پرته😢😔

شایدم من نازک دل شدم

بعدم رفتم حیاط یه عالمه گریه کردم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دل نازکی

هییی 

به نظرتون قرص اورژانسی میتونه تاثیر داشته باشه رو اخلاقم 

چون کلا چن روزه عصبی و زود رنجم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

چندسالته؟

21

ن بابا الکی حساس شدی شوخی کرده

اره درسته

نمیدونم چرا اینقدر زود ناراحت شدم