2777
2789

الان دارم به کیس جدیدم فکر میکنم

اینقدر خوشگله شبیه استرالیایی هاست 

قد بلند هیکلی خوش اخلاق یه سیکس پک های داره فقط الله اکبر🫠🫠😂

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم یه کرم گذاشت رو میز و یه قطره از مشروبات الکلی ریخت روش. . .کرم نابود شد !

بعد گفت : دیدید چی به سر کرم اومد ؟

چه نتیجه ای میگیریم ؟؟

همه با هم گفتن : باید مشروبات الکلی بخوریم تا کرم های بدنمون از بین برن !!!😂😂😂😂😂

معلم دید اینا زبون آدم نمیفهمن ، یه ظرف پر مشروب گذاشت جلوی یه الاغ و به بچه ها گفت : ببینید حتی الاغ هم از این نمیخوره !

چه نتیجه ای میگیریم ؟؟؟

همه با هم گفتن : نتیجه میگیریم هرکی نخوره خره

دانش آموز نیستند که یه مشت جونورن

حرفم نیومد گفتم جک تکراری بزارم😐

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

فیلم مورد علاقه ت چیهیا چ کاری حالتو خوب میکنه انجام دادنش

حقیقتش زیاد اهل فیلم و سریال نیستم ولی اولین سریالی که واقعا از ته دل دوسش دارم در حال حاضر جان سخت ایرانی و اینکه هیچی چیزی حال منو خوب نمیکنه 😂

🌚

قشنگ ابرسانی میکنه؟منافذ باز دارم🥲💔

عالی عالی

میزنمش پوستم برق میزنه توش دونه های نقره ای داره نمیدونم چیه 

من توی یخچال روتینم رو میزارم همیشه وقتی میزنم ی حس خنکی خوبی هم میده