2777
2789

سلام

کوردی حرف زدن اسرین خیلی قشنگه😍

من کرمانشاهیم،تقریبا بدون زیر نویس متوجه حرفهاش نمیشم

سرچ زدم کورد ترکیه هست بازیگرش

آیسل کاپلان

لهجه فوقالعادس 

مثل یه کسی که انگلیسی زبان مادریش هست مثلا خیلی قشنگ میگن ماذر،به جای مادددر

یا thرو قشنگ تلفظ میکنن

البته من با کوردهای شهرستانهای کرمانشاه زیاد هم صحبت شدم

اونام خیلی شیرین حرف میزنن،اما لهجه اسرین هم خیلی قشنگ تره،هم سخت تر

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

موقعی ک کردی حرف میزنن ، من محو حرف زدنشون میشم 

خیلی خوشم میاد از زبان کردی 

بقول شما اسرین هم خیلی شیرین حرف میزنه

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
موقعی ک کردی حرف میزنن ، من محو حرف زدنشون میشم خیلی خوشم میاد از زبان کردی بقول شما اسرین هم خیلی ش ...

شما کورد نیستید؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کورد نیستید؟

نه عزیزم مشهدیم 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

توی دانشگاه یه خواستگار کرد روانسر داشتم

شیمی میخوند،اونم عالی صحبت می‌کرد

حیف شغل نداشت🥲