2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفت بیاین راجبتون حدس بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 260 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون ارهفقط چشم ابرو مشکی امولی بور دور و برم زیاده😂خوشم اومد درمورد شوهرمم بگو😂😂

وااای دوباره برگام ریخت😁اسی چه می کنه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

باورکن یادم نیستتوکل به خدا😂

❤️😂

راستی حست درست بود خاستگار داشتم😂😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

ایمان بیار😂

اونی که دوسش دارم و بگو

فقط 39 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکت برای مورد دیگه ای هست|فلامینگو صورتی روی آب🦩💕🍷|

چشممم😂

مشخصات شوهر منم بوگو الان از شانس خوبم میخای بگی قدش کوتاهه کچله عینکیه شیکمم داره کارمنده😂😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

به بهچرا بله ندادی؟

به دلم نبود متاسفانه به شدتم پیگیر بودن ولی نشد دیگه🥲😂