2777
2789

تو تاپیک قبلی گفتم ولی اینجام بگم که بخاطر دعوایی که بوجود اومد و حرمت ها شکسته شد و (اینبارم با پادرمیونی پدربزرگم حل شد وگرنه حل نمیشد) دیگه نخواستیم بمونیم بعد محرم و صفر و اوضاع جنگی که رو به راه شه چون تا اونموقع هم باز دعوا پیش میومد دیگه بدتر میشد

برا همین خواستیم همینجوری بریم خونه خودمون و بریم اتلیه و کلیپ

ولی بعضی دوستام و خانوادم میگن مثل زنای بیوه میشه اینجوری💔😔

حقیقتا ناراحت میشم منم دوس داشتم عروسی بگیرم ولی قسمت نشد انگار بعدم تو جشن عقد تالار گرفته بودیم و اینا

یه حس غمگینی دارم نمیدونم برا رفتن از خونه پدریه اونم یهویی یا بخاطر دعواهای اخیر که حتی با پدرمادرمم دعوام شد...  چطور فکر نکنم به این حرفا پیش اومده براتون؟؟؟

وطن بسوزد و من در خروش و جوش نباشم؟خداکند بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷

چه ربطی داره خانمای مطلقه و بیوه هم که دوباره ازدواج میکنن کلی جشن میگیرن خیلی از دخترا هم که اواین تجربه ازدواجشون بدون جشن میرن 

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی جشن خانوادگی بگیرن 

والا مام با دوتا فامیل خودم قطع ارتباطیم حرف ک زدیم قرار شد جشن خانوادگی بگیریم و بریم اتلیه و عکس بگیریم همین 

خرج کمتر زندگی بهتر  بقیه پولشم میریم مسافرت و طلا میخریم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چه ربطی داره خانمای مطلقه و بیوه هم که دوباره ازدواج میکنن کلی جشن میگیرن خیلی از دخترا هم که اواین ...

بله منم تجربه اولمه دخترم،ولی چیکار کنم شرایط اینجوری پیش اومد

وا فامیل مامانم دو بچه ۲۰ ساله داشته ازدواج کرده چه عروسی‌ای گرفته

دیگه امروز اینا مد نیست که بگی فلان کس اینکارو کرده اونکارو کرده

هرکسی با عقل خودش تصمیم میگیره

بعدشم الان شرایط جنگیه شما به هرکی بگی درک میکنه مگه اینکه دیگه چیز باشه 

بستگی به این داره که عروسی کجای معیارات باشهمن عروسی نگرفتم تا امروز نه انگی بهم زدن نه حسرتی دارم

خداروشکر عزیزم شما چطور رفتید خونه خودتون

وا فامیل مامانم دو بچه ۲۰ ساله داشته ازدواج کرده چه عروسی‌ای گرفتهدیگه امروز اینا مد نیست که بگی فلا ...

بله همینطوره 🥲

رفتیم محضر عقد کردیم رفتیم سر زندگی بدون هیچ مجلسی

خوشبخت بشید

چند سالگی ازدواج کردید جسارتا

یکم از هم فاصله بگیرید بحث و دعوا نشه سکوت کنید البته اگه مشکلی ندارید با عروسی نگرفتن ولی اگه قراره ...

دیگه صبح هم حرف زدیم قبول نکردن که بمونیم دیکه گفتن بریم بهتره برا همین فردا قراره برم خونه خودم