2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو لایکم کن

ببین من تو دانشگاه یه کار اداری داشتم 

نیاز به عکس داشت 

مدیر آموزش برام جای عکس مهر زد گفت عکسو بچسبون مشکل نداره 

رفتم مدیریت دانشگاه مهر آخر و بزنه یه عالم اذیتم کرد گفت عکس نداره قبول نکرد امضا کنه 

غیر این آقا یه خانوم دیگه هم میتونن امضا کنن جای ایشون ولی مسئول اصلی آقاهه بود رفتم دفتر خانومه اونی که کنارش نشسته بود گفت باید بری جای آقای فلانی اگه نبود خانم فلانی امضا میکنه منم گفتم آقای فلانی نبود 

دیگه نشستم منتظر اون خانومه بیاد امضا کنه برم یه دفه همون آقاهه اومد داخل دروغم پیش خانومه رو شد که گفتن نرفتم پیش اون آقا از خجالت آب شدم😭

ببین من تو دانشگاه یه کار اداری داشتم نیاز به عکس داشت مدیر آموزش برام جای عکس مهر زد گفت عکسو بچسبو ...

اوو بابااااا بیخیال مسئولای دانشگاه انقدر سرشون شلوغه با دانشجوها یادشون رفته تا الان بعدم خودشون میدان برای یه کار چقدر لفتش میدن حق میدن

بعد خانومه گفت تو که گفتی آقای فلانی نبوده منم زدم خودمو به نشنیدن آقاهه گفت خوب برو عکس بگیر بیا کنم از یه شهر دیگه رفتم دانشگام برای کار اداری باید ساعت 11 برمیگشتم نمیشد دیگه منم سرمو انداختم پایین اومدم بیرون

بعد خانومه گفت تو که گفتی آقای فلانی نبوده منم زدم خودمو به نشنیدن آقاهه گفت خوب برو عکس بگیر بیا کن ...

خوبه ديگه هيچي نگفتي زياد بهش پرو بال ندادي

مهم نيست 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اوو بابااااا بیخیال مسئولای دانشگاه انقدر سرشون شلوغه با دانشجوها یادشون رفته تا الان بعدم خودشون می ...

خدایی؟ 

چون من الان دوباره باید یکی دوهفته دیگه برم برام امضا کنه 😭😂