2777
2789

رقابتی هس واقعا دزس میخونن رقابت شدید

ولی روح و روان رو داغون میکنع 

خودم سمپادی ام

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام از مدرسم بیام بیرون مدیرم میگفت مزایای تیزهوشانو ول نکن😂

البته خب سطح آموزشی تیزهوشان خیلی بالاتر از مدارس دیگه هست 

معلمای بهتری هم دارن رقابت بالاتره 

وگرنه مزایای دیگه ای نداره

هیچ تاثیری نداره

فقط اینکه جو درس خوندن توش بیشتر بقیه مدرسع هاس همین

و اسمشم بنظرم غلطع چون بچه هاشون عادی هستن و هیچ هوش برتری نسبت ب بقیه ندارن و اکثریتم با هزار تا کلاس و معلم قبول شدن و فقط زیاد میخونن بعضیاش همین

لایک نکن.

منم ی ساله اینجام نابود شدم

من سه ساله

چندمی

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

میگن داره. برای دانشگاه و سرکار رفتن. چون توی دیپلم میزنه فارغ التحصیل فلان مدرسهاصن دلیل خیلی از بچ ...

دقیقا مدیرمنم همینو گفت میخواستم ببینم تاثیری داره واقعا

پشیمون نیستی از موندن تو این مدرسه؟

من ورودی ام 

فرزانگان کرمان

چون خیلی اتفاقات امسال توی مدرسه ما افتاد شاید یکم پشیمون باشم اما بنظرم بچها اینجا خیلی بهترن از لحاظ درس و فرهنگ و اینا نسبت به عادی

من تا مدرسه عادی بودم فکر میکردم دیگه بهترینم توی درس 

اما اینجا به زور الان جزو ده نفر اولم 

واسه همین این انگیزه ایجاد میکنه

میشه،بلاخره🌄🌱
من ورودی ام فرزانگان کرمانچون خیلی اتفاقات امسال توی مدرسه ما افتاد شاید یکم پشیمون باشم اما بنظرم ب ...

دقیقا همینه با این فرق ک به من‌انگیزه نمیده حالمو بد میکنه😂