2777
2789

من خودم خریدم ولی....

تجربه بدی به من داد طوری که هنوز یک هفته نگذشته انداختنش دور

شما هم اگر قصد خرید دارید از خودم سئوالهاتونو بپرسید

این تجربه ام رو میگذارم اینجا تا مثل من فریب افراد شیاد رو نخورید:

نظرم رو در چند بند عرض می‌کنم بلکه راهنمای واقعی برای باقی خریداران باشد:

بهداشت:!!!

الف- کوزه با گرد و غبار فراوان به من تحویل داده شد به شکلی که یکساعت تمام مشغول غبارروبی و شست و شوی داخل کوزه بودم و چون دهانه تنگه پس شستنش هم با مشقت همراه بود.

ب- برای کسانی که میکروب معده دارند و یا قبلاً میکروب فعال شده و با دارو برطرف کردند، به شدت مصرف آب از داخل این کوزه مضره، چون میکروب رو مجدد فعال می‌کنه و بهتره که همچنان آب تازه از آب تصفیه کن یا آب جوشانده مصرف کنند. و از مصرف آب داخل کوزه بپرهیزند.

ج- اثر مشهود مصرف ۴۸ ساعته آب داخل کوزه روی پوست صورت باز کردن منافذ پوست است.

آب چشمه:!!!

فروشنده ادعا می‌کنه کوزه اش بی نظیره چون آب چشمه به ما تحویل میده اون هم از آب شهری و با گذشت فقط نیم ساعت. در حالی که طعم آبی که تحویل میده مثل ترکیب آب و مقداری خاک رسه. که طبیعتا در سفال، خنک هم شده. این ادعا برای افرادی که به عمرشون آب چشمه ننوشیدند ، شاید قابل قبول باشه.

کیفیت:!!!

نشت آب از کوزه بی اندازه است چون گِل نارسه و کسانی که سفال کار کردند این رو یک نقض بزرگ می‌دونند. صد البته که عمر کوزه کوتاهه.

قیمت:!!!

فروشنده ادعا می‌کنه که این کوزه بی نظیره و میلیون ها تومان می ارزه در حالیکه با یک بند انگشت سنگ ارزان قیمتی که برای یک کوزه یک وجبی میفرستند جمعا اگر 2۰0 هزار تومان بی ارزه. بعلاوه پودرسنگی که ادعا می کنند داخل گل رس کوزه مخلوط شده هم ارزش ریالی چندانی نداره که در قیمت محصول اثر ویژه ای بگذاره.

نظرات سایت:!!!

نظرم رو زیر محصولات که خریداری کرده بودم گذاشتم ولی حتما بعداز گذشت  بیشتر از دو ماه از خریداری کوزه، نظر واقعی من رو منتشر نکردند و فقط نظراتی رو منتشر می‌کنند که طرف آب ندیده است و شاید هم نظرات ساختگی دارند.

نتیجه‌گیری :

تحت تاثیر ادعاهای غیر واقعی قرار نگیرید و پول ارزشمندتان را ذخیره کنید.