2777
2789
عنوان

دندون درد در بارداری

38 بازدید | 5 پست

سلام خانوما من هفته ۱۴ هستم و دندون عقلم و کناریش درد داره شدید تا حدی که خابم نمی‌بره .. هرچی لیدوکایین میزنم اثر نداره .. برم دندانپزشکی کاری انجام میدن؟

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیدوکایین نزنمیخک و پودر کن نمک بزن پودر پونه و سیر رنده شده قاطی کن بزار روش اروم میشهدکترم بری شای ...

لیدو ضرر داره ...

دندونم حساس به گرما و سرماس عفونت نداره .. دیشب خیلی باد بود همش داشتم حرف میزدم تو باد دردش شدید شد 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
لیدو ضرر داره ...دندونم حساس به گرما و سرماس عفونت نداره .. دیشب خیلی باد بود همش داشتم حرف میزدم تو ...

اره ضرر داره

گرمش کن ببین بهتر میشه

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40