2821
2789
عنوان

از دست دوستم خیلی ناراحتم

101 بازدید | 3 پست

من یه پسریو چندساله خیلی دوسش دارم ولی هیچوقت راجب اینکه دوسش دارم بهش چیزی نگفتم،حدودا ۶،۷ ماه پیش به یکی از دوستام که هم محلی همون پسره بود گفتم از این پسره خوشم میاد و دوستمم کلی خوشحال شد که وای چه خوب من شماهارو بهم میرسونمتون و بهم میایید و اینا.قرار بر این شد من شماره پسررو بگیرم بدم به دوستم جلوم زنگ بزنه به یه بهونه بگه بیاد بیرون باهاش کار واجب داره بعد اتفاقی منو مثلا ببینن و بعد بریم اشنا شیم کم کم از این طریق.روز اول زنگ زد پسره هم گفت اوکی میام،بعد اون یه بار با دوستم دعوام شد ترسیدم از اینکه برای تلافی به پسره بره بگه من دوسش دارم ابرومو بخواد ببره سریع پیش دستی کردم بعد دعوامون زنگ زدم به پسره گفتم اره با این طرف دعوام شده لطفا هرچی راجبم گفت باور نکن واسه خراب کردن من داره پیش همه غیبت دروغ منو میکنه و پسره هم برخلاف همیشه خیلی سرد و خشک جوابمو داد.بعد اون اتفاق یه هفته بعدش با دوستم اشتی کردم قرار شد دوباره نقشمونو اجرا کنیم پسررو بکشونیم سر قرار ولی دوستم هی میگفت این هی عقب میندازه تاریخشو هی نمیاد و این چیزا.بعد متوجه شدم طی این چندماه اخلاق پسره کلاااا عوض شده باهام نه سلام علیک میکنه نه میاد سمتم کلا باهام خیلی خیلی بد شده اخلاقش.شک کردم نکنه این دوستم برگشته راجب احساسم به پسره چیزی گفته،اومدم بهش یه دستی بزنم دروغکی زنگ زدم به دوستم گفتم رفتم از پسره پرسیدم چرا بهم بی توجهی میکنی بهم گفته تو از من خوشت میاد و تو رفتی راجبش بهش گفتی،دوستمم پشت تلفن شروع کرد تته پته کردن و مگه من چیکار کردم من کاری نکردم حرفی نزدم تازه تو خودت گفتی بگو مستقیم بهش ازش خوشم میاد (در حالی که دها بار تاکید کردم مستقیم نگو ازش خوشم میاد) و بعد انداخت گردن من که اون از تو خوشش نمیاد من باید برم جلو در خونشون گریه کنم؟تقصیر منه تورو دوست نداره؟اگه از من خوشت نمیاد من کسیو مجبور نمیکنم با من دوست نباش منم خیلی بهم برخورد بلاکش کردم دیدم فرداش همه این وویساشو پاک کرده تو پیویم.واقعا خیلی ناراحتم و نمیدونم چطور این گندی که زده دوستمو جبران کنم،شما جای من بودید چیکار میکردید؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2825
2823
2791
2779
2792