2777
2789

دم تک تک اونایی گرم که پیگیری میکردن و تگ میکردن و میپرسیدن چیشد

نمیدونم

بعد از اونهمه مدت تازه برگشتم نی نی سایت

حقیقتا دیگه از پدرم شکایت نکردم،

کامل و یه جا تایپ میکنم

من هیچ راهی نداشتم که بتونم برم پزشکی قانونی، حتی هزار تومن پول نداشتم که با تاکسی های کنار جاده برم، مجبور میشم به رفیق صمیمیم پناه ببرم و از اون کمک بخوام،با اینکه همچین چیزی توی یه شهر کوچیک خیلی تابو بود ولی محبور بودم اخرین راهم بود ماجرا رو تعریف کردم و به گوش خانوادش هم رسید، خیلی تو روشون خجالت میکشیدم🤦🏻‍♀ من و داداش رفیقم و رفیقم با ماشینشون رفتیم کلانتری، دست بر قضا انگاری یجوری ک نمیدونمم چطور بابام فهمیده بود با این خانواده رفته بودم بیرون چون خیلی یهویی ناپدید شدم، اون لحظه که تاپیک زده بودم توی نی نی سایت میدونستم فقط ۱۰ دیقه فرصت دارم و بابام برمیگرده، خونه دوستمم یکی دو کوچه فاصله داره و من توی این ۱۰ دیقه اونجا رفتم، بابام با مامانم اومد جلوی خونه ی خانواده دوستم و یه دعوای شدیدی راه انداخت، اینجوری که تعریف میکنن خیلی فهشای زشتی به پدر دوستم داد و یکم درگیری فیزیکی شدن(پدر یه ماهی هست الان به رحمت خدا رفته حقا بیشتر از پدر خودم در حقم لطف کرد اگه میشه براش یه صلوات بفرستید) ما جلوی کلانتری بودیم و میخواستیم وارد بشیم که نمیدونم چطور (احتمالا خانواده دوستم گفته بودن که فکر نمیکنم اینطور باشه) جامو پیدا کرده و میاد و همون جلوی کلانتری یه شری به راه میندازه واویلا، به خاطر دعوا مارو نگه میدارن و من واقعا نمیدونم چرا وقتی بابامو دیدم ترسیدم که دیگه شکایت کنم واقعا نتونستم، مامانمم بود، از ترس رضایت دادم به این دعوا و دیگه چیزی درمورد ت...ج...ا...وز نگفتم، با دوستم میرم خونشون و جرات نداشتم برم خونه، چشمتون روز بد نبینه ساعت ۹ یا ۱۰ بابام میاد دنبالم، مامانمم نبود و مجبور میشم باهاش برم، خونمون آخرای شهره و یه ۱۰ دیقه رانندگی دیگه از شهر خارج میشیم رسما، شهرمونم خیلی کوچیکه اسم ببرم ممکنه شناسایی بشم، وقتی اومد دنبالم تا سر حد مرگ توی کل راه در کنار رانندگی وحشتناک کتکم میزد و فهش میداد، طوری بودم که دیگه میخواستم در ماشینو باز کنم خودمو بندازم پایین، داشت از شهر با سرعت وحشتناکی خارج میشد، اشهدمو خونده بودم به حضرت عباس فکر میکردم میخواد ببره سر به نیستم کنه، مردم و زنده شدم، دقیقا دستمو روی در تنظیم کرده بودم که توی فرصت خوب خودمو بندازم پایین که یهویی نمیدونم چیشد سرعتشو کمتر کرد و توی دومین دوربرگردون خارج از شهر دور زد، اروم تر بود ولی بازم یهویی هر از گاهی خیلییی محکم میزد توی سر و کولم، طوری که خون دماغ شدم، اون لحظه چقدر پشیمون شدم که دهن باز کردم و با خودم گفتم کاشکی همیشه این درد رو به دوش میکشیدم، منو رسوند خونه و بهم گفت جرات داری چیزی به مامانت بگی(درمورد همین کتکا)

خیلی بحث ها شد خیلی بدجور بود تا طلاق پیش رفتن، اما بازم برگشتن🙂

زندگی به طرز عجیبی باهام لج داره

خداروشکر دیگه اتفاقی نیفتاد بینمون، اما تقریبا کل خونواده از هم پاشیده شد و فقط توی شناسنامه خانواده ایم

نمیدونم به نفعمون شد یا نه، حداقلش شبارو دیگه با گریه نمیخوابم

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

تورو یادمع

نی نی سایتیا بیشتر از خانواده خودم در حقم لطف داشتن واقعا، ممنونم بابت معرفتتون

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی سایتیا بیشتر از خانواده خودم در حقم لطف داشتن واقعا، ممنونم بابت معرفتتون

عزیزی🍫

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

همون دختر خوشگل چشم سبزه ای؟

نمیدونم بخدا من چشام سبزه ولی فقط یه بار عکسمو گذاشتم رو سایت اونم صرفا برای دماغم😂🤦🏻‍♀️ سریع هم برداشتمش

شاید منو با اون یکی انه اشتباه گرفتین

نمیدونم بخدا من چشام سبزه ولی فقط یه بار عکسمو گذاشتم رو سایت اونم صرفا برای دماغم😂🤦🏻‍♀️ سریع هم ...

نه خودتی اون آنه رو هم میشناسم خوشحال شدم برات عزیزم 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

نه خودتی اون آنه رو هم میشناسم خوشحال شدم برات عزیزم

واقعا ممنونم عزیزدلم🙂❤

خوندم ولی نفهمیدم چه اتفاقی واست افتادهدر کل امیدوارم هرچی صلاحته پیش بیاد🤍

ممنونم مهربون

پدرت بهت تجاوز کرده یا ناپدریت

پدرم

اگه بحث تجا... بوده خیلی اشتباه کردی شکایت نکردی میگرفتن میبردنش اونجا که عرب نی انداخت

اره همین بوده

جرات نکردم بخدا

وقتی دیدمش از ترس پشیمون شدم