2777
2789
عنوان

نمیدونم منو یادتونه یا نه ولی همونیم که باباش

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 24 پست
نی نی سایتیا بیشتر از خانواده خودم در حقم لطف داشتن واقعا، ممنونم بابت معرفتتون

عزیزم چقدر ناراحت شدم نمدونم‌چرا سهم بعضی از ماها از خانوادهاینقدر بد و ویران کنندست . 😔😔خوب کاری کردی شجاعت بخرج دادی و حداقل خودتو نجات دادی از این بببعد بهیچ عنوان پیشش نشین از من میشنوی تو غذاش کافور بریز لباس پوشیده بپوش و‌حتی الامکان جلوش ظاهر نشو . بد تر از پدرت مادرته اینا پدر مادر نیستن بلای جونن.

عزیزم چقدر ناراحت شدم نمدونم‌چرا سهم بعضی از ماها از خانوادهاینقدر بد و ویران کنندست . 😔😔خوب کاری ...

ممنونم واقعا

نمیدونم تقریبا خونه از هم پاشیده شد وقتی که خواستم برم کلانتری ولی طلاق نگرفتن

خیلی کم بابا و مامانمو میبینم

بابام گاهی اوقات میره بعد از یکی دو هفته پیداش میشه، مامانمم صبح خروسخون میره تا ساعت ۱ ۲ شب، فقط من میمونم و داداش کوچیکم

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم واقعانمیدونم تقریبا خونه از هم پاشیده شد وقتی که خواستم برم کلانتری ولی طلاق نگرفتنخیلی کم با ...

بهتر.عزیزم‌تو‌هنوز بچه ایی بزرگتر بشی میفهمی چه بلایی یرت اوردن . راستش از مامانت بیشتر عصبیم ی زن‌چقدر میتونه نسبت به بچش اونم  دخترش بی تفاوت باشه.  تو سعی کن آگاه باشی قوی باشی پاک‌باشی خدا تورو‌در این‌موقعیت قرار داده تا این زنجیره کثیف خیانت تعرض و‌جهل رو‌نابود کنی.

بهتر.عزیزم‌تو‌هنوز بچه ایی بزرگتر بشی میفهمی چه بلایی یرت اوردن . راستش از مامانت بیشتر عصبیم ی زن‌چ ...

🙂💔ممنونم بابت مهربونیتون

بخدا نی نی سایتی ها بیشتر از خانواده خودم در حقم لطف کردن

بچه ها من @آنه_دختری_در_پاریس نیستم❤ با اون یکی عزیز اشتباه نگیرین...میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

عزیز دلم انقد برات دعا کردم راحت بشی از دستش . خداروشکر دیگه نمیتونه کاری کنه . تو خیلی قوی هستی عزی ...

ممنونم خیلی مهربونین❤ خدا بهتون سلامتی بده

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم

چقد یه پدر میتونه لجن باشه

من بچمو ناپدری بزرگ کرد هرگز اجازه ندادم بهش کوچک ترین اذیت و ازاری بکنه چه لفظی چه فیزیکی

الان خداروشکر پسرم بزرگ شده و با پدرش رفیقن 

اخه من هرچی کثافتکاری دیدم از سمت ناپدری یا نامادری بوده 

خیییلی دلم برات گرفت 

انشالله بهترین ها برات اتفاق بیفته 

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدمچقد یه پدر میتونه لجن باشهمن بچمو ناپدری بزرگ کرد هرگز اجازه ندادم بهش کوچ ...

ممنونم بابت دلای مهربونتون

هعیی🙂

ای وای من

خب الان تغییری ام کرده؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

ای وای منخب الان تغییری ام کرده؟

اره کاملا

جو خونمون از این رو به اون رو شده