2777
2789

من تجربیم و به خاطر این که ریاضیش برام سخته و از پس درساش بر نمیام می‌خوام تغییر رشته بدم خودم دوست دارم برم حسابداری آینده شغلیش رو دوست دارم ولی میگن ریاضی حسابداری زیاده، من از چند نفر که پرس و جو کردم گفتن ریاضیش در حد آمار و ارقام و چهار عمل اصلیه زیاد نیست

از یه طرف درسای انسانی رو توشون استعداد بیشتری دارم ولی اصلا از آبنده شغلیش خوشم نمیاد حالم از معلمی و سر و کله زدن با بچه ها به هم میخوره

اگه بخوام برم حسابداری باید تکرار پایه بخورم چیکار کنم خدایاا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسابداری میخونم ریاضی چهار عمل اصلی بیشتر xy اینا نیس

منم پرسیدم از چند نفر همین رو گفتن ولی بقیه میگن وقتی ریاضیات خوب نیست چرا میری حسابداری

خب من با آمار و اعداد مشکلی ندارم 

منم پرسیدم از چند نفر همین رو گفتن ولی بقیه میگن وقتی ریاضیات خوب نیست چرا میری حسابداریخب من با آما ...

گوش کن ما یه کلاس بودیم همه ریاضی تجدید فکر کن ولی معدل همه خیلی خوب شد نه اینکه بگم معلما سخت گیر نبودن بودن ولی بچه ها خیلی علاقه مند شدن ریاضی چیز خیلی سختی در حد اون چهار عمل اصلی همش