2777
2789
عنوان

کیک شکلاتی یخچالی

102 بازدید | 5 پست

سلام خیلی دلم میخواد یاد بگیرم کیک نرم که مثل ژلن انقدر نرمن درست کنم و یخچالی باشه
یا بستنی شکلاتی مثل همین اسکوپ ها که میفروشن
کسی بلده یاد بده؟ 

من یه بستنی سالم و خوشمزه بلدم

موز و توت فرنگی رو تیکه های نگینی میکنم و میذارم فریزر،بعد که یخ بستن توی ظرف متوسط نصف لیوان شیر با نوک قاشق وانیل و یکی دو قاشق شکر و یک قاشق پودر کاکائو و تیکه های شکلات و باهم قشنگ میکس میکنم و میریزم تو قالب ها و دوباره میذارم فریزر تا چهار پنج ساعت بعد که آماده میشه،خیلییی خوشمزه ست🤤

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی دیگه چی

من تا حالا فقط همینو امتحان کردم ولی کلی دستور دیگه هست 

یکیشم اینه

یک عدد موز خوب رسیده رو با بیسکویت پتی بور و پودر ژلاتین و شیر و وانیل و شکر قشنگ میکس میکنم طوریکه کاملا یکدست بشه،بعد تو ظرف دسر میریزم روش پودر کاکائو الک میکنم و میذارم یخچال،اونم خیلی خوب میشه

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos