2777
2789
عنوان

من همونم که خواهرشوهرم سرپول جنگ کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 11780 بازدید | 123 پست
بدبخت یه تعارف کرده بهت یه چیزی بگو سوعاتی بیارمحتما فکر کرده الان میگی پیراهنی چیزی نه چیز به این گ ...

گفته چی بخز مگه؟ جریان چیه

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
عزیزم از کجا فهمیدی اون اصل بوده چون اکثر جاها قیمتشو گفتن کیلویی بین پنج تا دوازده سیزده میل هست حا ...

نه من درد به دردش اضافه نمیکنم خب باید بدونه واقعا ۵ تومن شده پولش یا نه واقعا این چه حرفیه میزنی مگه پول کمیه باید مو رو از ماست کشید بیرون

باشه حرف شما صحیح گرونه اصلش اما اسی بهش گفته کم میخوام چرا بهش تلفن نزده بگه اینقدر میشه بگیرم یا نه غیره اینه که یه ریگی تو کفشش بوده بعدشم اسی گناه داره منو شما هشیارش نکنیم کی بکنه که میگی به دردش اضافه نکن واقعا که

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه این میدونسته چی میخواد و چنده نه اون .والا الان یه ذره ادویه بخوای بخری زیر ۲۰۰ نمیشه.خیلیاشونم ب ...

آخه ۵ تومن؟ اون بی عقلی کرده نباید میخریده باید بهش میگف قیمتش انقدر میشه بخرم ؟

اسی چرا نگیری ازش پولشو که دادی اونو بگیر ازش خیلیم عادی رفتار کن با مادرشوهرت انگار اتفاقی نیوفتاده اگه سر بحثو باز کرد بهش توضیح بده بگو گرده نخل مثل زعفرونه باید کم میگرفت منم راضی نبودم با شوهرش به مشکل بخوره دیدی که هر جور شد پولشو دادم دستشم درد نکنه خریده ولی طرز حرف زدنش اصلا درست نبود

آخه ۵ تومن؟ اون بی عقلی کرده نباید میخریده باید بهش میگف قیمتش انقدر میشه بخرم ؟

خوب همین دیگه آدم برای مسی که دوستش داره ۵ میلیون هزینه میکنه وگرنه میتونست بپیچونه

اسی رفتم تاپیک قبلت رو خوندم

واقعا متاسف شدم، گفته سوغاتی، بعد میاد اینجوری میکنه

خواهرشوهرت مقصره، وقتی نمیتونست این قیمت بگیره نباید خرید میکرد. 

چه عذرخواهی داری بکنی ازش، 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍