2777
2789

سلام دوستان وقت بخیر من امسال دیگه کنکوری تجربیم

به نظرتون همراه کلاس فیزیک یحیوی چه کتاب تستی بزنم که درصدم تو ازمونا بالا باشه

چون به کتاب تست ها و ازمونای قلمچی نگاه میکنم هیچ کدوم شبیه نیستن بهش

هر چی میگردم کتابیو پیدا نمیکنم که بتونم بعد خوندنش تو ازمونا درصد بالا بزنم

کتابای سه سطحی رو هم بررسی کردم سطح 1 و 2 خوبه و لی سطح 3 دیگه خیلی سختن پاسخنامه خاصی هم ندارن

قبل سه سطجی باید یه چیش زمینه باشه نمیشه به عنوان منبع یک زد

کتابای ابی هم که کلا بدرد نمیخورن

کتاب نردبان هم خیلی برام سخت بود

کتاب خیلی سبز و میکرو و مهر و ماه داشتم سطح شون خیلی پایینه

کتاب نشر الگو خوبه ولی وحشتانک زیاده تست هاش میشه 5000 تا تست (تعدادش مناسبه من نمیخوام انقدر وقت بزارم برا فیزیک)

کتاب ایکیو جامع بنظرتون چطوره

اون بخش تست پلاس کلاسش چیه میشه توضیح بدید

کاربر اقا هستم 

نشر الگو عالیه همشو کار نکن زوج بزن

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فیزیک فقط میگم نشر الگو 

تعداد تستش اصلا زیاد نیست تازه میتونی جامع پایه بگیری بجای تک پایه که کمی کمتر میشه تعدادش

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

نه میشه یه توضیح در بارشش بدی

یه کتابه همینجور که درس میده از روش تکلیف میده کتاب خوب و معقولیه سطحشم اوکیه یه نگاه بنداز یهش جلسه اولم همونو بهتون معرفی میکنه 

کتابای دیگه ای هم پارسال به ما گفت سطح استاندارد نقره ای گاج و خیلی سبز و مهر و ماه بود سطح سخت هم ای کیو سه سطحی نربام و گاج بود

ولی کتاب خودش و کتابی که تکلیف میده فیزیکوتراپیه

اون تست پلاس هم که گفتی یه سری تست از کل فصل سطح بالا برای اخر هر فصل گذاشته