چرا واسه یه نمره بچتون رو تحقیر میکنید و میزنید وقتی که میدونید تاثیری نداره و فقط برای بستن دهن مردم باید ادم حداقلش یه دیپلوم بگیره؟ واقعا چرا طرف صحبتم با اونایی که میزنن بقیه رو کار ندارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من رو نمره حساسم نه بخاطر مردم یعنی چی بخاطر مردم من حتی کسی نمیدونه معدل پسرم چند شده 19 و 47 شده بخاطر آینده خودش باید بخونه و تلاش کنه هیچ وظیفه ای هم جز درس خوندن ندارن وسلام
ما نمیزنژم ولی انتظار دارم وقتی دارم هزینه میکنم همه حوره وقت میزارم ببر بیار توقع دارم برای آینده ...
هزینه میکنید؟ بلاخره کسی که مجبورتون نکرده بچه دار بشید بگید چون من به دنیا اوردم باید فلان کارو کنید اخرش هم بگید با فلانی ازدواج کن این اسمش برده داریه چون من خرج میدم اره درس خوندن تا یه فوق دیپلوم بنظرم منطقیه ولی اینایی که میگن ما نمره 20 انتظار داریم وگرنه سیاه کبود میکنیم عجبین
من رو نمره حساسم نه بخاطر مردم یعنی چی بخاطر مردم من حتی کسی نمیدونه معدل پسرم چند شده 19 و 47 شده ب ...
که چی بشه؟ مثلا بره خواستگاری بگه من املای کلاس پنجممو چند گرفتم؟ این ایندست اسمش؟ نمیگم درس نخونه یه دیپلوم بگیره با معدل مثلا 15 ولی در کنارش چیزی که دوست داره بخونه من خودم افسردگی گرفتم معدلمم پاینه ولی افتخار میکنم به اینکه حداقل یه چیزی یاد گرفتم مثلا تابستونا رفتم کلاس مورد علاقم الان برنامه نویسی رو یاد گرفتم حالا هر چی که پسرتون خودش دوست داره من حتی پیشنهاد نزدیک به 10 میلیون تومن هم داشتم دو بار تدریس کردم نزدیک یه تومن گیرم اومد برای اینکه باور کنید این ها هم هستن: python,html,css و سی شارپ
هزینه میکنید؟ بلاخره کسی که مجبورتون نکرده بچه دار بشید بگید چون من به دنیا اوردم باید فلان کارو کنی ...
وقتی توقع مدرسه غیر انتفاعی داره وقتی کلاس های مختلف می خواد بله هزینه میکنم بچه پس ننداختیم یه علف هرز بار بیاد هزار جور برنامه برای آینده اش داریم مدرک تحصیلی بالا و از کشور بره یک کشور ایده ال و زندگی کنه
اونایی که فقط بچه پس میندازن هزینه نمی کنن باید انتظار یه فوق دیپلم داشته باشن
وقتی توقع مدرسه غیر انتفاعی داره وقتی کلاس های مختلف می خواد بله هزینه میکنم بچه پس ننداختیم یه علف ...
اگه پول دارید وظیفتونه خرج کنید چرا چون توی دولتی معلما خوب درس نمیدن کلاسا 40 نفرن قلدرن اکثرا و تازه فحش میدن معلما من وقتی رفتم غیر انتفاعی تازه بچه ها معلما رو اذیت میکنن ببینید بنظر من اگر واقعا میخواید بفرستیدش خارج باشه بفرستیدش اتفاقا منم ارزومه ولی حداقل بزارید یه خاطره خوب بمونه که وقتی رفت خارج به فکرتون باشه پول بفرسته بستگی داره توی دانشگاه چه نمره ایی میگیره دبیرستانو راهنامییو اینا که به خدا چرتن محظن