2777
2789
عنوان

مادرشوهرم چرا به اموال ما چشم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 49 پست
نمیدونم چرا دارایی های خودش به چشمش نمیاد ذره بین گذاشته رو زندگی من

گوه خورده

برین بهش

بگو اگه پسرتون دوست داشتی کمک میکردی پسرت خونه دار و مغازه دار بشه

لابد دوسش ندارییی که همش ازش میکنی

خدا رو شکررر من که عاشقشمممم

بگو توقعتو بیار پایین ببینم میتونم از این مستأجری در بیام یا نه

بگو باید پشت فلانی یعنی شوهرتون بگیرید تا مغازه از خودش داشته باشه نه که خواهرانش مثل زالو بیفتند به جوووونش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اموال پسرشه مادرم از پسرش توقع نداشته باشه از کی بکنه

توام در آینده مث مادرشوهر اسی میشی،این تفکراتتو تغییر بده تروخدا یا برا پسرت اگه پسر داری زن نگیر بذار ور دل خودت پولاشو بخور

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مادر شوهر همیشه یه گرگ گرسنه هست هر چقدرم بخوره داشته باشه بازم گرسنه هست اصلا بچه آوردن تغذیه کنن

همه شون اینطور نیستن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
همه شون اینطور نیستن

نمی‌دونم تا اونجایی که دیدم همین بوده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

شوهرت باید تو وام بندازی ، مثلا وام خونه و...

دیگه پول نمی‌مونه بده مادرشوهرت

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

پدر شوهر م فوت شد حدود ۵۰۰ میلیون خرج مراسم شد شوهرم داد باقی بچه هاش یه سر سوزن ندادن ولی صاحب همه چیز هستن خونه ماشین پس انداز ولی ما خونه هم نداریم  خلاصه بعد از  چهلم پریدن به شوهرم که چرا شوهرم گفته کیک ومیوه روی قبر رو چرا همون بهشت زهرا خیرات نمیکنید ومیارید خونه درصورتی که همش من خودم میرفتم میخردم بسته بندی میکردم میبردم وبه منو شوهرم مادر شوهرم گفت شما دوتا جمع کن نیستین صاحب هیچی نمیشین بی عرضه هستین که هنوز خونه ندارین در صورتی که الان ده ساله خرج بیمارستان وخونه پدر شوهرم رو شوهرم میده از عمل قلب باز تا کلیه وچشم وعمل صفرا وانژیو ‌و دیسک کمر همش رو شوهرم داد واخرم بهش گفتن بی عرضه 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

اما احتمالا مادرشوهرت روی زندگی شما حسادت داره 

همین الانشم ابرومو بردن و منو منزوی کردن

سیسی نترس از رفتن ابروت توسط چنین قوم بی چاک و دهن و بی فرهنگ و کثیف

اونا برچسب های خودشون رو روی تو میزنن

منزوی شدن الان جواب نمیده

پرو و سلیطه باش مثل خودشون 

اونا با منزوی بودن تو تغذیه میکنن و جون میگیرن نزار به هدفشون برسن 

قطع رابطه کن باهاشون 

به شوهرتم اولتیماتوم بده که حواسشو جمع کنه

سیسی نترس از رفتن ابروت توسط چنین قوم بی چاک و دهن و بی فرهنگ و کثیفاونا برچسب های خودشون رو روی تو ...

جلو شوهرم خودشو مَظلوم و فداکار نشون میده و قیافشو افسرده نشون میده و میزنه زیر گریه

اخه خودش همه چی داره ..من باید حسرت اونو بخورم نمیدونم چشه دقیقا

همه چی هم داشته باشه بازم احتمال حسادتش هست