2777
2789
عنوان

مادرشوهرم چرا به اموال ما چشم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 49 پست

نو کیسه نیستن؟ وام سنگین بردار 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
جلو شوهرم خودشو مَظلوم و فداکار نشون میده و قیافشو افسرده نشون میده و میزنه زیر گریه

امممم پس با یک زن دریده و با سیاست و موذی طرفی

وقتی تو و مادرشوهرت تنها میشید و اون شروع میکنه به بدو بیرا گفتن و ابروتو بردن

یواشکی صداشو ضبط کن 

دفعه اول رو نکنیاااااا

بزار چندبار تکرار کنه توام چیزی نگیااااا

حسابی که مدرک جمع کردی 

کل فامیل بزرگ هارو دعوت میکنی پته اون زنیکه موذی رو میریزی رواب و اتمام حجت میکنی باهاشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا تشکر کردن بلد نیستن بی چشم و روا

اینقدر ناراحت شد شوهرم که تا دوروز فشارش بالا همش خون دماغ میکرد واقعا ادما بی چشم ورو هستن به خدا شوهرم گفت مامان ده ساله خرج خونت با منه کدوم یکی از بچه هات یه سر سوزن بهت خرجی دادن کدومشون هزینه بیمارستانتون دادن من کل هزینه های بیمارستانتون دادم گفت وظیفته بچه بزرگ کردم عصای پیریم باشه .در صورتی که من برا مراسم پدر شوهرم رفتم پنج تا سکه پس انداز کرده بودم فروختم یه مقدارم نقد داشتیم خرج کردن حتی به تشکر نکردن 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

اشتباه نکن اجاره نده یه پول سیاه شوهرت خرج خونه مادر شوهرت کنه که روزگارت مثل روزگارمن سیاه میشه فردا میشه وظیفش نزار خاهرمن 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش