2777
2789
عنوان

مادرشوهرم چرا به اموال ما چشم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه پرتوقعبرین بهشونآیفونه عنه؟؟؟مگه برای تو خریده که برای اونها بخرههفتاد تومن مگه زیاده این دورو ...

نمیدونم چرا دارایی های خودش به چشمش نمیاد ذره بین گذاشته رو زندگی من

مادر شوهر همیشه یه گرگ گرسنه هست هر چقدرم بخوره داشته باشه بازم گرسنه هست اصلا بچه آوردن تغذیه کنن

اینجوری نگو منم مادرشوهرمه پسرم بیست ویکسال بیشترنداره یه ساله ازدواج کرده یه وقت بازنش برای تولدم یاروزمادرچیزی برام میخرن دلم میسوزه براشون نمیخام برام خرج کنن دوس دارم درامدشو پس انداز کنه وخوش باشن اونا خوش باشن قطعا منم خوشم نمیدونم بعضی مادرشوهرهاچشونه که نمیتونن خوشبختی بچه شونوببینن ولی خدایش مادرشوهراهنه اینجوری نیستن خواهرام هم مادرشوهرن مثل یه مادره براشون 

🥲والا نمیدونم که 

مال منم همش میخواد پسر بزرگش داشته باشه ما نداشته باشیم چیزی خیلی این موضوع اذیتم میکنه ولی نه به روی خودش آوردم تا حالا نه به شوهرم گفتم 

همش وقتی تنهاییم میگه من خیالم از شما راحته و فلان (ما مستاجریم ) ولی اونا تو یه خونه آن همه چی براشون می‌خره در حالی که حتی به من طلای که نوشته بودن با وسایلی که نوشته بودن نخریدن حتی بچمم تازه بدنیا اومده هیچی نخریده فقط حرف میزنه در حالی که واسه اون نوه اش زنجیر و پلاک خرید 

حالا اون جاریم انقدر ام بی احترامه نسبت بهش که منه بد بخت هیچی نمیگم اصلا 

بازم کنار میام بزرگتره 

صبر....... 🌿

دیگه دختر و داماد ، جدید بود خداییشاخه از پسر مردم توقع نمیشه داشت

مادرمن نوبره... از شانس گند من 😓دل نداره پسراش خرج کنن، داداشام کادو برامون بگیرن دق مرگ میشه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

از شوهرشاخه دیگه پسر مستاجر دوشیدن نداره

ما هم ازدواج کردیم زندگیمونو بسازیم ..منم فرزند خانوادمم درسته زندگیمو صرف بقیه کنم ..یه جوری میگن توقع انگار ما ازدواج کردیم برای دیگران جمع کنیم ..

اینجوری نگو منم مادرشوهرمه پسرم بیست ویکسال بیشترنداره یه ساله ازدواج کرده یه وقت بازنش برای تولدم ی ...

من تا حالا مادر شوهر خوب ندیدم با عرض پوزش 

مادر شوهر خودمم که مار هفت خط و هفت سر هست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اینجوری نگو منم مادرشوهرمه پسرم بیست ویکسال بیشترنداره یه ساله ازدواج کرده یه وقت بازنش برای تولدم ی ...

دقیقا میدونم چی میگین زن عموی همسرم خیلی خوبه برای عروسش همه چی تموم میزاره همیشه 

صبر....... 🌿

چون دس و دلش میلرزه پول پسرشو تو خرج کنی از بس سلیطه ن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مادرشوهر خواهرم و دوستم مثل فرشته هستن خواهرم حاضره خودشو فدای مادرشوهر کنه ..همه یک‌جور نیستن ..شانس من بوده