وقتی ۵ برابر ما اموال داره؟ ما مستاحریم و حتی خونه از خودمون نداریم ..اما اونا خونه و ویلا تو شمال دارن ..و پدرشوهرم کارمند بانک هست با درآمد خوب و همزمان شغل آزاد پر درآمد هم داره ..اما همسر من مکانیکه و به خاطر خوب بودن کارش خداروشکر شاید درآمدش در ماه به ماهی ۷۰ تونن برسه و اینو مادرشوهرم میدونه ..اما همش صرف اجاره خونه و اجاره اون مکانیکی میشه .مادرشوهرم به بهانه های مختلف درخواست پول میکنه و انتظار داره شوهرم برای خواهرش آیفون بخره یا عروسی خواهرش جهاز بخره ..و من چند بار ناراحتیمو نشون دادم منو کلا حذف کردن و به چشم یه ادم پست بهم نگاه میکنن و همه جا منو آورده پایین ..به نظرتون گناه من چی بود این وسط؟
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توام در گوش شوهرت مرتبا بخون .... میخ با یک ضربه محکم نمیشه هرگز
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
تو گناهی نداری شوهرت باید آدم باشه به فکر زندگی خودش باشه نه پدر و مادرش اگر قرار بود همه درآمدش خرج اونا بشه دیگه چرا زن گرفته؟ حالا که انقدر میل داره برای خانواده خودش خرج کنه تو هم هی خرج بذار رو دستش اصلا دلسوزی و مراعات نکن مادرش دلش براش نمیسوزه اون وقت تو باید کوتاه بیای؟ هرچی پسندیدی بخر وقتی آقا کم آورد خودش کم کم دست خانوادهش رو کوتاه میکنه. اگر هم اعتراض کرد چقدر خرج میکنی بگو تو مگه نداری؟ اگر نداری چرا خرج خواهر و مادرت میکنی؟ من به یه امیدی زن تو شدم میخوام راحت زندگی کنم نه اینکه حقم رو به خانواده تو بدم تازه با من بدرفتاری هم بکنن