2777
2789
عنوان

عرق کف پا و دست 😪😢 خیلی اذیتم

48 بازدید | 5 پست

خسته شدم واقع هر چقد میگذره بیشتر اذیت میشم 

نمیتونم درست دست بدم 

خانوادم هم هی میگن ااا چندش و فلان دستت خیسه اییی و ......

نمیگن چشه چه  مرضی داری که اینجوریه 🥺

چیکار کنممممممم

الان مجردم بعد که ازدواج کردم چیکار کنم 😐

میرم دنبال علاقم.نمیذارن بقیه بجام تصمیم بگیرن.هیچکسسس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسکافه و قهوه نخورین و کاسنی بخورین و مصرف سبزیجات هم زیاد بخورین از دوغ و نوشابه و فست فود هیچ وقت نخورین تا سه ماه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نسکافه و قهوه نخورین و کاسنی بخورین و مصرف سبزیجات هم زیاد بخورین از دوغ و نوشابه و فست فود هیچ وقت ...

جواب میده ؟

من قهوه میخورم ممکنه به خاطر این باشه؟ البته هرچی بزرگتر میشم انگار بیشتر میشه  ولی از بچگی اینجوری بودم 

میرم دنبال علاقم.نمیذارن بقیه بجام تصمیم بگیرن.هیچکسسس 

جواب میده ؟من قهوه میخورم ممکنه به خاطر این باشه؟ البته هرچی بزرگتر میشم انگار بیشتر میشه ولی از بچ ...

متوجه شدم کافئین دارین بخاطر همین گفتم نخورین دیگ کافئین ،ورزش هفته ای سه جلسه و پیاده روی در پارک هفته ای پنچ مرتبه بیست دقیقه هر جلسه تون ،از دوش روازنه هم بصورت آب داغ وگرم نداشته باشین تا یکماه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.