2777
2789
عنوان

شوهرم منشی زن گرفته

1873 بازدید | 59 پست

شوهر کثیف من سابقه خیانت داره مدتی بود که چیزی ازش ندیده بودم و کلا گذاشته بود کنار اما سال‌هاست که عقده گرفتن منشی زن داره، بعد من همش مخالفت میکردم یبارم تو دیوار آگهی زده بود اکثرا گفته بودن محیط شغلی تون برا خانوما امن نیست مردونه اس نمیایم اما الان فکر میکنم منشی زن گرفته!! قبلا ک خیانت میکرد قشنگ معلوم بود همش بیس چهار ساعته حموم بود به خودش میرسید همش هفتگی لباس می‌خرید لباسای مارک و خیلی گرون هربار ساعت جدید کفش جدید، دیر میومد خونه یا خونه نمیومد و کلا دیگه معلوم بود اما الان سر وقت میاد حمومم دیر ب دیر میره قشنگ دیگه ریشاش در میاد موهاش کامل کثیف میشه لباساشم زیاد عوض نمیکنه و از عید ب بعد اصلا لباس نخریده و کلا اهمیت نمی‌ده به خودش قبلا شبو روز مسواک میزد الان شبا بزور میزنه اینارو گفتم که جزییات رو بدونید اما من شک دارم که منشی گرفته باشه چون ی روز بمن زنگ زد کارم داشت وسط حرفاش به به نفر گفت بزن گزینه خرید کالا و راهنمایی میکرد طرفو بعد با مشتریش حرف میزد، اون روز هیچی بعد امروزم باز دیر ناهار خوردیم مشتریش دم مغازش بود گفت پسر خالمو گذاشتم اونجا کارشو راه میندازه هم با پسر خالش حرف زد پشت گوشی هم با یکی حرف زد همینجوری می‌گفت بزن فلان گزینه و فاکتور و ازین حرفا بعد دید من هی نگاش میکنم گفت خانوم فلانی شده فروشنده من بیچاره وقتی نیستم فاکتور چاپ می‌کنه، این خانوم همسایه مغازشع اونجا دفتر بیمه داره شوهرشم ماشین باربر داره دم مغازه شوهرم کار می‌کنه و زن خوبیه کلا باهاش رفت و آمد داریم منم هیچی نگفتم اونم دست پاچه شده بود من فکر میکنم الکی میگه اون خانوم براش فاکتور چاپ می‌کنه منشی گرفته 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

حالا انقد حالم خرابه دست خودم نیست دوس دارم طلاق بگیرم انقد دلم پره دوس دارم زار بزنم از این بخت نحسم

یه شوهر خاله ام دارم اونجا مغازه داره گاهی ب شوهرم سر میزنه دهنش هم لقه با خودم گفتم اگه منشی زن گرفته باشه اون درجا ب خالم خبر میده بعد میگم شاید خالم فهمیده نمی‌خواد بمن بگه ک حالم خراب نشه چون می‌دونه من نمیتونم جدا شم شرایط ندارم بچه دارم و هزارتا مشکل دیگه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا انقد حالم خرابه دست خودم نیست دوس دارم طلاق بگیرم انقد دلم پره دوس دارم زار بزنم از این بخت نحس ...

منشی گرفته الزاما در حال خیانت نیست

ولی ناراحتی برو سر کار دیدی منشی داره خودتو نباز تعجبم نکن

خودتو با شوهرت گرم نشون بده خلاص

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
منم واقعا به شوهرت مشکوکم

تازه من خوابایی میبینم که تعبیر میشن چهار روز پیش خواب دیدم با ی خانومی حرف میزنه که طاهره منشیش بود و شوهرم طفره می‌رفت می‌گفت نمی‌شناسم شمارو

دیشبم خواب موش دیدم میگن موش تو خواب ب معنی خیانته و من تمام سه سالی که شوهرم خیانتکار شد همش خواب موش میدیدم شبو روز😭😭😭😭😭😭