2777
2789
عنوان

میخوام دوباره شروع کنم واسه کنکور

592 بازدید | 64 پست

امسال دوازدهم بودم از تیر خوندم ولی اخراش شل کردم هرچی خونده بودم جمع بندی نکردم دود شد رفت هوا 

یعنی واقعا میتونم امسال پزشکی یا دارو بیارم؟ خدایا خودت کمک کن خودت میدونی اگه نشه حسرتش همیشه تو دلم میمونه🫠

اگه پشت کنکور تجربی بودین و رشته های تاپ اوردین از تجربه هاتون بگین ممنونم

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دو هفته رو بخون برا تیر فعلا

ببخشید تجربه من اینه هر کی اخراش ول کرد گفت پشت میمونم سال بعدشم نخوند

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
اخه نهاییام زیاد جالب نشد

ببین تو که میگی خوندی خب 

من خودمم کنکوری ام 

نهایی هاتم اگه جالب نشده اشکالی نداره 

ولی این فرصتی که به وجود اومده رو بخون 

تا اخرش بخون که پشیمون نشی 

تو که از بعدا خبر نداری شاید یه اتفاقی افتاد و شرایطم کنکورم میدونی که افتضاحه 

بخون پیرا رو که حتما میاری 

این دو هفته رو بخون برا تیر فعلاببخشید تجربه من اینه هر کی اخراش ول کرد گفت پشت میمونم سال بعدشم نخو ...

من امسال همون ۲ ۳ ماه مونده به کنکور به خاطر ترازای قلمچیم شل کردم مشکلم همونجا بود ،ولی اخه نهاییامو خراب کردم اگه کنکورمم خوب بدم نهاییامو حبران نمیکنه

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

ببین تو که میگی خوندی خب من خودمم کنکوری ام نهایی هاتم اگه جالب نشده اشکالی نداره ولی این فرصتی که ب ...

پیرا نمیتونم میدونی گفتم حسرتش رو دلم میمونه من از اولش گفتم پزشکی یا دارو نمیخوام چشم همش به عقب باشه🫠

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

پیرا نمیتونم میدونی گفتم حسرتش رو دلم میمونه من از اولش گفتم پزشکی یا دارو نمیخوام چشم همش به عقب با ...

حالا تو بخون انشالله که هر چی صلاحه 

شاید یه راه دیگه برای تو بهتر باشه 

ولی فعلا به پشت موندن فکر نکن و بخون