2777
2789
عنوان

تاپیک❌سوتي هاي خانوما➕🖼️

823 بازدید | 23 پست

تاپیک تعطیل شد عزیزم 

واقعاً چه فرقی میکرد به حال شما اگه اون کاربر تعلیق میشد خوب بود؟

به هر حال تعطیل شدن تاپیک اهمیتی برای من نداره

ولی کارت درست نبود اصلا🌺

@نداااخانوم‍ 

@ازسارابپرس‍ 

@الییییییتا‍ 

ممنون که زحمت کشیدین خیلیارو تگ کردین❤️🥰✨

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

من دستم شکست تا اونارو گذاشتم ولی😆

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرمنده عزیزم 🩷

دیدم تاپیکت خوبه گفتم تو این اوضاع چند نفر شاد بشن 

ولی یه عده واقعا عقده دارن تو این سایت 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

چرا تعطیل شد

کاربر از سارا بپرس لطف کردن خیلیارو تگ کردن تو تاپیک که بیان بخونن،کاربری که تگ کردم سر یه چیز الکی نی نی یار و تگ کرد و الکی الکی تاپیک ترکید

من همشو خوندم دستت درد نکنه خیلی خوب بودن دلم شاد شد

الهی همیشه بخندی و شاد باشی😘❤️

شرمنده عزیزم 🩷دیدم تاپیکت خوبه گفتم تو این اوضاع چند نفر شاد بشن ولی یه عده واقعا عقده دارن تو این ...

عزیزم دشمنت شرمنده😘

فدای سرت😍❤️

کاربر از سارا بپرس لطف کردن خیلیارو تگ کردن تو تاپیک که بیان بخونن،کاربری که تگ کردم سر یه چیز الکی ...

ارع منم تگ کرده بود بعضی از پیامارو خوندم جالب بودن 

چش بود نی نی یارو تگ کرد 😐

تعلیق _  

عزیزم دشمنت شرمنده😘فدای سرت😍❤️

قربون تو عزیزدل 🧡🪷

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

یه‌سری خشک مغز باشادی مشکل دارن

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

کاربر از سارا بپرس لطف کردن خیلیارو تگ کردن تو تاپیک که بیان بخونن،کاربری که تگ کردم سر یه چیز الکی ...

سلام

خواهش می کنم.

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

من هنوز می خواستم بعدا بخونمش.

فقط فکر کنم ۲ تا دونه پست خوندم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.