2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بخاطرپول جنگ بپاکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 51981 بازدید | 287 پست

بعدچندروز اومد سوغاتی مارو داده بود دست مادرشوهرم گفت بده بهشون من معلوم نیست کی ببینم بعد شوهرم رفته بوداونجا برداشت اورد منم پیام دادم ازش تشکر کردم که برام پیدا کرده دیگه حرفی از پول نزدم خب خودش گفته بودسوغاتیه دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدگفت باشه من برات سوغاتی میگیرم خیالت راحت گفتم نه دستت دردنکنه پولش رو برگردی بهت میدم یا شماره ک ...

خوووووببببب 

کاش آخرشو اول میگفتی 

این توضیحات در ادامه 

🥰                 

بعدکه مادرشوهرمو دیدیم گفت پول دخترمو زدی؟گفتم چه پولی؟گفت سفارش گرده نخل داده بودی گفتم من اصرار کردم ولی گفت سوغاتی منم چیزی نگفتم چشم غره رفت بهم دیگه چیزی نگفت دوروز بعدش خواهرشوهرم پیام داد بهم بدون سلام وهیچی شماره کارت فرستاد گفت پنج میلیون بزن به حسابم