2777
2789

سلام بچها

لطفا فقط و فقط اونایی که تجربه دارند یا نظراتشون عاقلانه هست یا دانشجو رشته های پزشکی و فرهنگیان هستن جواب بدن مخصوصا اونایی ک رشتشون تجربی بوده..لطفا کامنت های حاشیه نگذارید ممنون میشم از فهم و خرد شما..

امسال من تراز خوبی آوردم و روی تیر هم حساب باز کردم

ولی یکسر امروز بخاطر اتفاقی رفتم بیمارستان و کلی اونجا حالم بد شد و اصلا روحیم خیلی ضعیف بود تاحالا انقدر حدی ب ای موَضوع فک نکرده بودم منی که جون کندم برای پزشکی اصلا توان رو روحیم میخوره بهش یا نه که با حال امروزم فهمیدم از پزشکی فقط کنکور دادنشو دارم و بس..از یه طرف هم فرهنگیان دعوت به مصاحبه شدم و مطمئنم که دبیری زیست و شیمی قبولم..واقعا امروز خیلی خیلی دو دل شدم..البته طبق نمره ها و تراز کنکورم و آمادگی ام برای تیر دندون هم میارم اما اونو اصلا علاقه ندارم..میشه بگید نظرتون چیه راجع به پزشکی و فرهنگیان..دوراهی بدی گیر کردم و اصلا به کل آینده ام شک کردم حالم بده

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرهنگیاناصلا قمار نکن رو زندگیت پزشکی سرابی بیش نیست برو فرهنگیان لطفا

فرهنگیان در حد پزشکی ارج و امتیاز این کشور برای پزشک داره برای معلم نداره

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
فرهنگیاناصلا قمار نکن رو زندگیت پزشکی سرابی بیش نیست برو فرهنگیان لطفا

مرسی از تظرتون

اتفاقا خیلیا هم میگن روحیه ات به فرهنگیان میخوره

ولی خوب ته قلبم با پزشکی گرچه در عمل هیچم

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

باتوجه به روحیاتت فرهنگیان

فکر میکنم بااین روحیه شما اگه بری پزشکی بعد مدتی دچار افسرده گی بشی

حالا حالاها هم باید بخونی 

چون عمومی چیز خاصی نداره تهش

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

نهایی ها رو خوب دادی؟

بله

اگه پزشکی میاری و بری فرهنگیان به شدت پشیمون میشی

پزشکی خوندن سخته ولی اگه دوران تحصیل رو تحمل کنی میتونی تخصصی مثل رادیولوژی یا پوست بری که کارشون خیلی شیک و تمیزه

اگه نه هم به رشته هایی مثل دارو یا فیزیو فک کن که تحصیل راحت تری دارن

این که مقایسه رو بین پزشکی و فرهنگیان میذارین آدم فکر میکنه تاپیک فیکه:/

باتوجه به روحیاتت فرهنگیانفکر میکنم بااین روحیه شما اگه بری پزشکی بعد مدتی دچار افسرده گی بشیحالا حا ...

مرسی ..واقعا دو دل شدم و همینطوری فرهنگیان شرکت کردم ولی میبینم شاید حکمتی داشته واسم

فرهنگیان در حد پزشکی ارج و امتیاز این کشور برای پزشک داره برای معلم نداره

پزشکی میخونی؟

سختی درساشو میدونی

یک شب کافیه بخاطر استرس امتحانا بیدار باشی بفهمی چی میگم

باور کن فقط فشاره

فقط فشاررررر

معلما هم که دارن حقوقشونو زیاد میکنن تابستونا تعطیل 

اخر هفته ها تعطیل عیدا تعطیل هزارویک دلیل برات میارم که فرهنگیان مناسب ترین برای یه خانوم هست 

فرهنگیان امکانات دانشگاهی آنچنانی نداره

یعنی این ۴ سال دانشگاه زیاد بهت خوب نمی گذره 

همکلاسیاش یه جورین

من میگم پزشکی و پیراپزشکی البته به جز پرستاری که واقعا نمی ارزه به سختی هاش