لطفا فقط و فقط اونایی که تجربه دارند یا نظراتشون عاقلانه هست یا دانشجو رشته های پزشکی و فرهنگیان هستن جواب بدن مخصوصا اونایی ک رشتشون تجربی بوده..لطفا کامنت های حاشیه نگذارید ممنون میشم از فهم و خرد شما..
امسال من تراز خوبی آوردم و روی تیر هم حساب باز کردم
ولی یکسر امروز بخاطر اتفاقی رفتم بیمارستان و کلی اونجا حالم بد شد و اصلا روحیم خیلی ضعیف بود تاحالا انقدر حدی ب ای موَضوع فک نکرده بودم منی که جون کندم برای پزشکی اصلا توان رو روحیم میخوره بهش یا نه که با حال امروزم فهمیدم از پزشکی فقط کنکور دادنشو دارم و بس..از یه طرف هم فرهنگیان دعوت به مصاحبه شدم و مطمئنم که دبیری زیست و شیمی قبولم..واقعا امروز خیلی خیلی دو دل شدم..البته طبق نمره ها و تراز کنکورم و آمادگی ام برای تیر دندون هم میارم اما اونو اصلا علاقه ندارم..میشه بگید نظرتون چیه راجع به پزشکی و فرهنگیان..دوراهی بدی گیر کردم و اصلا به کل آینده ام شک کردم حالم بده
میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!