2777
2789
عنوان

پزشکی یا فرهنگیان وقتی هر دو رو قبول هستی

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 99 پست
آره پرستاری واقعا ب نسبت حقوقی ک میگیری و کاری ک میکنی ارزش نداره. ولی دندون فقط دندون. ببین داداش م ...

آره واقعا 

قبول دارم 

به اندازه کافی فرهنگی دور و برم هست که دیدم 

رو زبونا افتاده که آره شغل خوبیه برا یه خانم 

ولی واقعیتش برا اونایی هس که قانع اند نه اونایی که دنبال پیشرفت هستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کثیف کاری میشه بیستر توضیح لدید لطفا

خون ، ادرار ، مدفوع ، زخم ، عفونت ، استفراغ و....

استاد ما خودش پزشک متخصصه 

همیشه میگه که پزشکی فقط همینا هست چیز زیبایی نداره🗿👹

خب میگم دیگه به روحیه س .

شاید یکی براش مهم نباشه این چیزا 

خون ، ادرار ، مدفوع ، زخم ، عفونت ، استفراغ و....استاد ما خودش پزشک متخصصه همیشه میگه که پزشکی فقط ه ...

پس اینکه میگن عادی میشه چیه؟ 

من عاشق زیست بودم ولی محیط پر استرس و از اینا ترسیدم از مریض بد حال اوردن و چند هفته ای اصلا برام مهم نبود این رشنه الان میگم شاید اشتباه کردم

پس اینکه میگن عادی میشه چیه؟ من عاشق زیست بودم ولی محیط پر استرس و از اینا ترسیدم از مریض بد حال اور ...

بیخیال 

اشتباه نکردی 

فقط ذات آدمیزاد همینه 

همش فکر می‌کنه نکنه اون چیزی که انتخاب نکردم بهتر بود 

بیخیال اشتباه نکردی فقط ذات آدمیزاد همینه همش فکر می‌کنه نکنه اون چیزی که انتخاب نکردم بهتر بود

یعنی چقدر ممکن بود برم اونجا و اذیت شم از انتخابم؟ 

شما دانشجوی پزشکی این؟

عادت میکنی اشتباه منو تکرار نکن

این ک استرسب ام چی 

اینکه نمیدونم از صدای ناله و اینا خوشم نمیاد درون گرا ام عصبی میشم یا هر روز تو شیفتا مریص اورژانسی بیارن ولی زیست رو دسیت دارم

مناسب پزشکی ام من؟ 

این ک استرسب ام چی اینکه نمیدونم از صدای ناله و اینا خوشم نمیاد درون گرا ام عصبی میشم یا هر روز تو ش ...

من به همین دلایل نرفتم ولی الدن خیلی پشینونم بزرگترین اشتباه عمرم بود به نظرم ادم عادت میکنه