2777
2789

قدم ۱۷۰ ،وزنم ۴۰😓 اوضاع روحیم خوب نیس زیاد ،تراپیستم گفت باید مغزت درگیر و سرگرم باشه چون نشخوار فکری و اضطراب دارم

چیکار کنم😢 هم دوست دارم برم هم حوصله ندارم هم خجالت میکشم

قرص بخور

حالا باشگاهم خاستی برو

یه سوال از قد بلندت راضی هستی؟

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خجالت چرا..

اتفاقا اگه بری روحیتم خیلی عوض میشه

باشگاه کلا تاثیر مثبت داره

سعی کن هم بدنسازی کار کنی هم زومبا

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

پس اونا که با چربیو دمبه میرن جی بگن؟😂 بعد هم کور که نیستن میفهمن اومدی که رو فرم بیای . برو

من یمدت رفتم اینقد بیشعور بودن بعضیا تیکه مینداختن با اینکه هیکلاشون خوب بود انگار فقط اومده بودن عرض اندام کنن الکی

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

اتفاقا بدنسازی برات عالیه

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜