2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بلدین؟ کسیو میشناسین ک قشنگ اموزش بده؟؟

من واقعیتش هیچوقت بطور حرفه ای واردش نشدم 

یعنی خودمم در واقع جزو همون ۹۰ درصدی که به سود دهی نرسیدن بودم 

دوره آموزشی خوب سراغ ندارم نه

ببین تو یوتیوب میتونی کلی کلیپ آموزشی رایگان ببینی من برای شروع از معین صادقیان تو یوتیوب نگاه کردم برای اشنایی اولیه با مفهوم کلیت نمودار و کندل ها خوبه، صرافی هم که توش ترید میکنم اتراکس eterex هست که ایرانیه و هم امنیت بالایی داشته تا الان هم اینکه پشتیبانی ۲۴ ساعته دارن

سلام عزیزم! 😊
ارز دیجیتال در واقع پول دیجیتالیه که بر پایهٔ فناوری بلاک‌چین کار می‌کنه. یعنی همه تراکنش‌ها روی یه دفترکل شفاف و غیرمتمرکز ثبت می‌شه. از مشهورترین‌هاش بیت‌کوین و اتریوم هستن که هر کدوم کاربرد و اکوسیستم خودشون رو دارن.

اگه می‌خوای یاد بگیری، اول این مراحل رو بردار:

1. با مفاهیم پایه آشنا شو: بلاک‌چین چیه، چطور کار می‌کنه، تفاوت کوین و توکن کجاست.
  2. یک دورهٔ مقدماتی آنلاین بردار؛ مثلاً «Binance Academy» یا دوره‌های رایگان Coursera و YouTube (کانالِ Andreas Antonopoulos خیلی خوبه).
  3. کیف پول نصب کن (مثلاً تراست ولت یا متامسک) و با مبالغ خیلی کم، چند تراکنش انجام بده تا دستت بیاد.
  4. ریسک‌ها رو بشناس: نوسانات بالاست، امنیت حساب و کلید خصوصی‌ت رو حتماً مدیریت کن.

وقتی پایه‌ها رو یاد گرفتی، می‌تونی روی پروژه‌های دیگه مثل دیفای (DeFi) و NFT هم کار کنی.
برای شروع معاملات ایرانی هم می‌تونی روی صرافی بیت پین و بیت ۲۴ حساب کنی که احراز هویتشون ساده‌ست و کارمزدهاشون رقابتیه. موفق باشی! 🌟