2777
2789
عنوان

خواهرشوهر عن گیر کردم از دستشون

158 بازدید | 10 پست

خواهر شوهرم با شوهرش اومدن خونه مادرشوهرم از تهران 

مادرشوهرم تنها زندگی میکنه 

خواهر شوهرم سه تا بچه قد و نیم قد داره برای هر وسیله ای و خورد و خوراک و نیازاش زنگ میزنه به ما و داداش دیگه ش 

سه تا داداشن ، یکی محل نمیده باهم قهرن ، این دوتا عین ماشینای سوخت رسانی هی میرن و میان و چیزی میبرن 

بعد چون زن اون دعوا میکنه ازش مخفی میکنن

من تا الان خودمو کنترل کردم جلو روم از شیر مرغ تا جون ادمیزاد میخره شوهرم میبره ، انقدر خره نمیگه چرا شوهرش نمیگیره ، شوهرشم بیشتر میره خونه فامیلای خودش 

من اگه بگم بالای چشم خواهرت ابروعه دعوا میشه، میدونم نمیتونم چیزی بگم به شوهرم 

به اونام چیزی بگم به گوشش میرسونن و مخفی میکنن ازم مثل جاری کوچیکم که نمیفهمه شوهرش چقدر خرج خواهرش میکنه 

نمیدونم چیکار کنم همه ش دارم حرص میخورم 

هرسال همینه 

امسال که انقدر گرونیه و وضعیت اینطوریه بدتر شورش دراومده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرتو تهدید به طلاق کن

انقدر تعصب داره رو خواهر مادرش ک ککشم نمیگزه 

بعدشم با شوهرم دعوا کنم سر اونا زندگیم خراب کنم ؟ اونا شاد هم میشن ناراحت نمیشن بنظرم 

کارشونم ادامه میدن 

میفهمه سریع چون همیشه از پول خودم خرج میکنم تو خونه

بفهه ...بگو حالا که پولت زیاده خرج کن 

من چون شوهرم خرج کل خانوادشو میده ..پول تو جیبی داماداشو هم میده و من حرص میخورم میدونم چی میگی 

منم یاد گرفتم تا خر خره خرج کنم ..