2777
2789
عنوان

آهنگ علاج

86 بازدید | 7 پست

برا محسن چاووشی واقعا عالیه

دوستان باورت کنید من اصلا ربطی به حکومت ندارم ولی چقدر حرص میخورم از حرومزاده هایی منتظرن کسی مثل ترامپ و نتانیاهو زیرساختامون رو نابود کردن میخان هسته ای کخ از قبل جمهوری اسلامی هم بوده نابود کنن یه عروسک خیمه شب بازی بیارن بزارن  کاری که ۲۸ مرداد با دکتر مصدق کردن رو فراموش نکنیدبلایی که انگلیس تو جنگ جهانی سرمون اوارد اصلا حتی خود رضا شاه رو هم اینا برداشتن کلا هر کی باهاشون مخالفت کنه برمیدارن پس ایندفعه نزاریم اینا بیان تجاوز کنن به کشورمون بعد بگن به خاطر مردم ایران هست 

واقعا ننگ برا ایران بگن از اسرائیل شکست خورد 

دعا کنیدما پیروز شیم اونموقع بعد از شکست اسرائیل خود ما مردم مشکلات رو حل میکنیم 

اون موقع بدست افراطی ها و تندرو ها هممون دهنمون سرویس میشه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اون موقع بدست افراطی ها و تندرو ها هممون دهنمون سرویس میشه

اونموقع میتونیم بجنگیم اما الان نباید کشورمون رو‌تقدیم کسایی مثل ترامپ بدیم به هرحال هموطن بهتر از ترامپ هست بعد اونموقع هرج و مرج میشه خلافکار ها و دزدا بیچارمون میکنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونموقع میتونیم بجنگیم اما الان نباید کشورمون رو‌تقدیم کسایی مثل ترامپ بدیم به هرحال هموطن بهتر از ت ...

هموطنی که تندرو و عفراطی باشه از صدتا دشمن دشمن تره 

ما الان دچار جنگ داخلی ام شدیم خواهر بادر های مذهبی افراطی از همین الان مردم عادی رو دارن تحدید میکنن ما که از کشورمون بدمپن نمیاد ک هیچ جونمونم می‌دیم واسش ولی اینا شورشو در اوردن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

هموطنی که تندرو و عفراطی باشه از صدتا دشمن دشمن تره ما الان دچار جنگ داخلی ام شدیم خواهر بادر های مذ ...

میفهمم ولی پزشکیان اومد اوضاع بهتر شد کلا اوضاع داشت بهتر میشد بعد من ندیدم والا آلان تهدید کنن بعد اکه ترامپ ببره بخ نظرت بهترش میاد ایندفعه از اونطرف بوم میفتیم جوری میشه که هر کی هرکاری بخواد بکنه خصوصا برا دخترا شرایط بدتر میشه 

به نظرم بحث حجاب  کم کم بی اهمیت میشه یه دوره ای بود در واقع برا همه جامعه سخت بود در واقع تغییر نگرش و شیوه زندگی که جامعه یه مدت باهاش مقاومت کردن الان داره بهتر میشه 

میفهمم ولی پزشکیان اومد اوضاع بهتر شد کلا اوضاع داشت بهتر میشد بعد من ندیدم والا آلان تهدید کنن بعد ...

کجا بهتر شد 😐بدتر شد همچی طلا بالاتر رفت 

بعدم کاری ب حجاب ندارم بابا اینا دوره اوفتادن توی شهر هرجا رو میزنن شعار میدن ببخشیدا ولی بعضیاشون مثل سگ وحشی ک از قلاده خارج شدن پاچه مردم رو میگیرن مکه مردم جنگو شروع کردن ؟؟ اگه اینقدر های و هوی دارن تمرکزشونو بزارن روی جنگ