2777
2789
عنوان

تازه سر وقت ناهار

84 بازدید | 5 پست

مادرشوهرم زنگکزد بشورم بهش گف بیا نهار ببر  من نهارم اماده بود بهش گفتم میری نهار مادرتو میاری میخوری نهار من میره سطل اشغال عصبی شدم بم میگه دس وردار از این اخلاقت خب حق دارم دیگه من تو این هوای گرم دارم براشون زهرمار درست میکنم اونوقت میره نهار مادرشو میخوره تازه فقد برا پسرش فرستاده بود نشست خورد عین خیالشم نبود من الان از حرص و عصبانیت دارم منفجر میشم😡 منم اخمامو زدم توام دو لعمه از نهارم خوردم و پاشدم اونم نشست یکم اخبار نگا کرد منم محلش نزاشتم گم شد رف سرکار 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

عین خیالت نباشه 

حالا سلطان سلیمانه مگه مهم باشه کدوم ناهار رو بخوره 

دوبشقاب غذاست دیگه بعدا خودت بخور کیفشو ببر

اون رفت سرکارمادرش هم رفت سراغ خواب عصر توچرا جوش بزنی؟؟؟؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین خیالت نباشه حالا سلطان سلیمانه مگه مهم باشه کدوم ناهار رو بخوره دوبشقاب غذاست دیگه بعدا خودت بخو ...

🥲زورم میاد تو این هوای گرم خرمشهر بیرون داشتم نهار درس میکردم بعد نخوره خب زنگ میزد میگف نهارت با من چرا میزارن نهار درست کنم بعد نخورن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر سخت میگیرن🫤 من بودم میگفتم اخ جون دیگه شام نمیزارم 😂

نمیخوره شام جدید میخاد دیکه نوکر گیر اورده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥲زورم میاد تو این هوای گرم خرمشهر بیرون داشتم نهار درس میکردم بعد نخوره خب زنگ میزد میگف نهارت با م ...

کنترل رفتار بقیه  دست ما نیست هنر اینه که از هر بحران اجباری تا جایی کا میشه  لذت بسازی واسه خودت 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟