2777
2789
عنوان

ساعت 50 2 شب رفتم نونوایی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4388 بازدید | 159 پست
شاید براتون غیر قابل باور باشه ولی یکی تعریف میکرد. دیده یه خانواده ای ایقد زیادنون گرفتن خشک کردن ت ...

وا...فقط به درد یه چیز میخوره آبگوشت که اگر زود خورده نشه کپک میزنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره والا آدم دلش میسوزه واسشون ولی خوب دیگه خونه نداریم که همشون پر شده

مامانم رفته بود نونوایی بعد چند ساعت دوتا بربری خریده بود به بقیه نرسیده بود می‌گفت یه مرده با التماس یکیش رو ازم گرفت گفت تورو خدا بچه هام گرسنه اند ، داده بود به اون

مگه شکم چقدر عزیزه که اینکارو کنی😐 والا ما روال عادی خرید میکنیم مشکلی هم نداریم

اگ همه روال عادی خرید کنن ک مشکلی پیش نمیاد . متاسفانه حمله میکنن. مثلا یه فروشگاه مجبور شد توی یه روز، دوباره تمام مواد رو جایگزین کنه چون سریع خالی کردن مردم

اگ همه روال عادی خرید کنن ک مشکلی پیش نمیاد . متاسفانه حمله میکنن. مثلا یه فروشگاه مجبور شد توی یه ر ...

متاسفانه همشون هم خراب میشن 

شهر ما کسی اینکارو نمیکنا

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

من طرفای مشهد هستم ، اومدم خونه بابام 

کلا از موقعی ک این اتفاق افتاده ، بابام نه یک کیسه برنج خرید نه خرید اضافه ای کرد 

گفت تا تموم نکنیم نمیخرم ، چه معنی داره خونه رو پر از خورد و خوراک کنیم ک قراره قحطی بیاد 

اصلا عجیب خوشم اومد از این کارش

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
کدوم شهرین؟ پیش ما زیاده. از وقتی جنگ شده. اصلا غذا گلمون پاینن نمیره همش نون مونده

تو یه شهرستان یا روستایمان دقیقا نمیشه گفت کدوم چون به یه شهرستان وصله انگاری یکی از محله هاشه واسه اون زیاد امکانات داره