2777
2789
عنوان

ساعت 50 2 شب رفتم نونوایی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4387 بازدید | 159 پست
وا...فقط به درد یه چیز میخوره آبگوشت که اگر زود خورده نشه کپک میزنه...

اینا همون ادم های قدیمی هستن. زمان قدیم ک برقی نبوده اینا. فکر کنم اینجوری نون خشک میکردن

بذاری افتاب خشک خشک بشه. بعد کپک نمیزنه.  من گفتم حالا جنگ تموم شد این گونی نون ها بدیدن به گاوی گوسفندی حیفه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی هرچ گرونی و بدبختی باعثش همین مردم بیفکرن حمله کردن ب فروشگاه ها و نونواها ب همین روالم پیش بره ...

یکی نیس بگه وقتی جنگ بشه آب برق گاز قطع باشه برنج رب روغن ب چ کاری میاد 

چطوری درس میکنن

تو این گرما برق بره دیگه ۴۰ تا مرغی نمیمونه🤣

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

والا دیروز شوهرم رفت نیم ساعته برگشت.یه بسته خرید..

اصلا انبار کنن تا کی اخه؟؟

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بعضی‌ها همه چی رو بدتر میکنن با هجوم بردن به نون زیاد خریدن انبار کردن وسایل خوراکی مث رب و روغن..

اره واقعا 

مردم خودشون ب خودشون رحم نمیکنن

چه خبرشونه 

با هم مهربون باشید

من طرفای مشهد هستم ، اومدم خونه بابام کلا از موقعی ک این اتفاق افتاده ، بابام نه یک کیسه برنج خرید ن ...

بعدش جنگ شه میرم از اونا میدزدیم بایت از ذهنت استفاده کنی

دارم فک میکنم ما تموم عمرمونو تو شهر جنگ زده زندگی کردیم🤣🤣 اینایی که براتون ترسناکهدتو استان ما عادی ترینه یه عمر تو صف نونوایی و بنزین هلاک شدیم یه عمر تو صف خریدیم ولی خوب خوبیشم اینه اینقد عادت داریم به درگیری جنگ برامون ترس نداره

هنوز قحطی نشده وضعیت اینه وای به روزی که قحطی بشه

نون و مگه میشه انبار کرد مگر بذاری فریزر که اونم ی حدی داره

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
شوهرم میگه برم اونایی که خونه ندارن بیارم اینجا ولی من میگم نمیشناسمشون میترسم بیاره خونمون

اشنا ندارین تو تهران بیاد خونتون ؟

باید تو این وضعیت کمک شون کنیم

دارم فک میکنم ما تموم عمرمونو تو شهر جنگ زده زندگی کردیم🤣🤣 اینایی که براتون ترسناکهدتو استان ما عا ...

تو روستا بترسی حکم این داره قتل عمدانجام دادم

(خودم هم تو روستام)