آشنا دوتا بچه داره شوهر داره .... روزهای اول ک نمیدونستم کیه زنگ زدم شستمش کفتم یپدات میکنم ابروت میبرم ... اون موقع نمیدونستم کیه .... اونم گوشی روم قطع کرد ... از این موضوع چندماه میگذره شوهرم پشیمون حسابی سرجاش نشوندمش عین سگ میترسه حالا ازم .... از زنه صدای ضبط شده دارم ... اینم بگم شوهر من مقصر نبوده اون همش پیام زنگ میزده به آشنایی با شوهرم درد دل میکرد شوهرم خر فرض کرده بهش گفته به زن نگی اسمم چیزیی دیگ بنویس این حرفا .... حالا من چیکار کنم صبر کنم شوهرش پیدا کنم به ناشناس به شوهرش زنگ بزنم بگم جلویی این زنتو بگیر یا چیی میترسم باز به شوهرم زنگ پیام بده توروخدا راهنمایی کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!