آشنا دوتا بچه داره شوهر داره .... روزهای اول ک نمیدونستم کیه زنگ زدم شستمش کفتم یپدات میکنم ابروت میبرم ... اون موقع نمیدونستم کیه .... اونم گوشی روم قطع کرد ... از این موضوع چندماه میگذره شوهرم پشیمون حسابی سرجاش نشوندمش عین سگ میترسه حالا ازم .... از زنه صدای ضبط شده دارم ... اینم بگم شوهر من مقصر نبوده اون همش پیام زنگ میزده به آشنایی با شوهرم درد دل میکرد شوهرم خر فرض کرده بهش گفته به زن نگی اسمم چیزیی دیگ بنویس این حرفا .... حالا من چیکار کنم صبر کنم شوهرش پیدا کنم به ناشناس به شوهرش زنگ بزنم بگم جلویی این زنتو بگیر یا چیی میترسم باز به شوهرم زنگ پیام بده توروخدا راهنمایی کنید
ماشالله مردای ایرانی ب اعصابشون مسلط نیستن میزنه زنشو میکشه ، بنظرم ب خودش بگو و تهدیدش کن ب همسرت میگم
بهتر از اینه ی شر بپا شه
زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱
شما میترسی زنگ و پیام بده برو سیمکارت به نام خودت بگیر و بنداز گپشی شوهرت. تو تنام برنامه های احتماعیش هم یه امانت رو گوشی خودت نصب کن تا بفهمی چه خبرهه. همشم مقصره زنه نیست ـپای شوهرتم لغزیده.. مرد جماعت در مورد خودشون میگن. اب نیست وگرنه شناگرای ماهری هستیم ـ. این نشد یکی دیگه
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
سیمکارت بگیر به نام خودت رو گوشی اون.. هر وقت خواستی میتونی بری پرینت پسامک و مکالمه شو در بیاری. برنامه ها هم منظورم اینستا ـتل روبیکا و امثاللهمه.. وقتی داری رو گوشی شوهرت نصب میکنی شماره خودت رو بزن. اون کد رووارد گوشی شوهرت کن ـدیگه هر چی پیام تو این برنامه ها برای شوهرت بیاد رو همون برنامه برای گوشی خودتم میاد