2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 55 پست
من تازه ی ماهه ولی خب شما یک سالهاین مسیر رو رفتیمیشه بهم بگی این یک سالو چکار کنم؟من تو این یک ماه ...

منم همین پستارو میذاشتم اینجا 

میگفتم تو این چند ماه پیر شدم فلان شدم 

خیلیییییییییی بی قراری میکردم چون واقعا شوکه شدم کلا بینیم عکس چیزی شد که میخواستم 

بخاطر همین انقد ناراضیم 

حالا شما خوبه سر کاری میری من اون تایم سر کار نمیرفتم تو اتاق خودمو زندونی کرده بودم باورت میشه حتی شده بود دوهفته از خونه بیرون نمیرفتم 

الان که فک میکنم خیلی وحشتناک بود وضعیتم خیلییییییییی بعضی وقتا مثه مرده ها زل میزدم به دیوار همش خواب بودم غذا نمیخوردم 

تو خیلی وضعیتت بهتر از منه سر کار میری 

یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی 

وحشتناک بود برام اون روزا 

الان که فک میکنم حتی یه لحظه دلم نمیخواد برگردم به اون روزا ......

واینکه تواین یکسال با این غصه خوردنا و گریه کردنا دوتا از تار موهام سفید شد 

بعد عمل دور چشمام گودشده و نتیجش شد چروک شدن دور چشمم....

من اصلا بیرون نمیرفتم ..همش خونه بودم

مثل آدمای زندانی بودم😣☹️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه این مثلا دکتر هارو، مامان منم تو کرج رفته مطب دندون پزشکیه بهروز حسینی ۶ ماه تمام داره عذاب می‌کشه انقدم پرو و عوضین میری میگی مشکل تو بدتر طلبکارم هستن کم مونده بخورنت، به مامانم میگه بلد نیستی غذا بخوری دهنت مشکل داره از کار ما نیست😐😑

متاهل

من تهران عمل کردم اصلا راضی نیستم چون هم تنفسم خراب شده الان یکساله مثه اینایی سرماخوردن دارم زندگی ...

حالا من برعکس شما

دماغم انقد دراز شده که نگو، فاصله لبو دهنم از اول کم بود حالا دماغم افتاده شده، خندیدنی میرم تو دهنم 😭

قوز. دماغم هر روز داره  بزرگتر و برجسته تر میشه دکتر خنگم میگه موقع عمل سوهان کشیدم، پودر استخوان مونده داره رشد می کنه بزا کامل رشدشو بکنه بعد بیا مطب سوهان بکشم

داره شکل خرطوم فیل میشه خیلی حالم بده فقط لعنتش می کنم هر روز 

دستش بشکنه الهی