2777
2789

تو بودی نامزد داشتی و یه خواستگار سمج؟

عکستو بزار من خیلی مشتاقم و عکس گلاا

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کاربر خیلی بی ادبی هستید.

وقتی همه تاپیکاتون قفله مشخصه که مشکلی دارید.

در ضمن شما اگه نامزد دارید هم خودتون هم خانوادتون اجازه نمیدادن که این آقا اینقد پیش بره مادرتون به زور گل رو گرفته مگه بچس. واقعا نی نی یار باید کاربرایی مثله شما رو حذف کنه 

میاید اینجا عقده گشایی میکنید یعنی اینقد ندید پدید هستید که این مبلغ براتون فضاییه. اینارو گفتم که کاربرا رو احمق فرض نکنید 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

اسی می‌زاری من ببینم؟عکستو

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

استارتر منتظرم 

هم خودت ، هم دسته گل 🚶🏻‍♀️

دیشب به محاسبه ی دارایی‌ام از اندوه‌ها مشغول بودم و باید بگویم این مقدار نمی‌تواند ناشی از سال‌های بزرگسالی و عقلانیت باشد، احتمالا من از گهواره مشغول جمع آوری اندوه بوده‌ام."

اره میزارم دیروز خیلیا اومدن درخواست دادن چون تعلیق بودم بخاطر حسادت یک عده نشد جواب بدم

باورم نمیشه زود رسیدم😃😂دیروز کل ص ها رو خوندم به امید دیدن عکست